Magnezij – mineral za novi život

Magnezij je neizostavan za očuvanje zdravlja, a posebno je važan za vrijeme trudnoće kada su potrebe za tim mineralom jako povećane. Stoga se magnezij, zajedno sa folnom kiselinom, jodom i željezom nalazi na vrhu ljestvice tvari, neophodnih za uspješan tijek trudnoće i sam porod. Znaš li kako ti magnezij u Donatu Mg može pomoći za vrijeme trudnoće?
Vidi originalni članak

U trudnoći su povećane potrebe za svim hranjivim tvarima, a tvoje tijelo je izvor života za tvoju bebu. Stoga je vrlo važno posvetiti pažnju pravilnoj prehrani jer kvaliteta prehrane uvelike utječe na zdrav i uspješan ishod trudnoće.

Magnezij je jedan od najvažnijih minerala našeg doba i neizostavan je za očuvanje zdravlja. Posebno je važan za vrijeme trudnoće kada su potrebe za tim mineralom jako povećane. Stoga se magnezij, zajedno sa folnom kiselinom, jodom i željezom nalazi na vrhu ljestvice tvari, neophodnih za uspješan tijek trudnoće i sam porod.

Kako ti magnezij u Donatu Mg može pomoći za vrijeme trudnoće?

  • sprječava negativne posljedice stresa i iscrpljenosti – umirujuće djeluje te pomaže kod depresije, glavobolje i nesanice
  • u suradnji sa kalcijem omogućuje normalan rad mišića maternice te spriječava prijevremene trudove
  • sprječava grčeve u mišićima
  • pomaže u prevenciji pojave trudničkog dijabetesa
  • vezan za sulfate, uspješno pomaže u riješavanju problema opstipacije i osigurava pravilan rad probavnog sustava

Drage trudnice i buduće mame!

Minerali su mali i možda neprimjetni, ali vrlo su vrlo važni za tebe i bebu i neophodni za zdravu i uspješnu trudnoću. Zato se pobrini da ih u tvom organizmu ima dovoljno. Samo 3 do 4 dl Donata Mg dnevno, osigurat će ti dovoljne količine magnezija i pomoći da izbjegnš mnogobrojne trudničke neugodnosti.

Više informacija potraži na stranici www.donatmg.net ili na Facebook stranici Trudnica Mg Hrvatska.

Donat Mg ti želi puno sreće!

Posjeti missZDRAVA.hr