Zabavna metoda učenja engleskog za cijelu obitelj kakvu još nisi probala

Promo
Učenje engleskog jezika u ranoj fazi života djeci daje znatnu početnu prednost. Omogućite svom djetetu učenje po metodi koja potiče cjelokupni razvoj, dokazanoj na gotovo dva milijuna djece.
Vidi originalni članak

Prije 30 godina jezikoslovka i edukatorica Helen Doron revolucionirala je podučavanje engleskog kao stranog jezika razvivši metodu koja imitira način na koji bebe uče materinski jezik. Danas je Helen Doron English međunarodna franšizna mreža razvijena u više od 30 zemalja, a približno dva milijuna djece govori engleski zahvaljujući Helen Doron.

Učenje kroz igru bez stresa

Učenje mora biti zabavno, glavni je moto metode Helen Doron Early English. Kod djece je u procesu učenja igra izrazito važan faktor. Prema narodnoj poslovici, dijete ne radi ono što je već naučilo, nego naprotiv - uči ono što je već pokušalo.

Tečajeve Helen Doron razvili su stručnjaci s velikim iskustvom u podučavanju engleskog jezika, a vode ih posebno kvalificirani učitelji. Helen Doron English fokusira se na poticanje svih osjetila i kreiranje prirodnog okruženja u kojem djeca svladavaju engleski naglasak, izgovaraju svoje prve engleske riječi i usvajaju vokabular. Sve se radi uz glazbu, pokrete i igru. Dijete je sretno kad se može igrati, kretati i pjevati – a najsretnije kad može sve troje zajedno.

Kako ova metoda ne uključuje tradicionalnu razrednu nastavu, djeca ne osjećaju stres i strah od ocjenjivanja. Pogreške se ispravljaju u pozitivnoj atmosferi tako da nemaju osjećaj da su pogriješila ili da nešto nisu učinila dobro.

Helen Doron Family Day – prilika da nas upoznate

Helen Doron je prirodna i učinkovita metoda upijanja jezika u prirodnom okruženju bez naglaska na gramatička pravila. Ove godine Helen Doron škole iz Zagreba organiziraju Helen Doron Family Day koji će se održati u subotu, 24.9.2016., kod kružnog toka i dječjeg igrališta na Bundeku, od 10 do 18 sati.

Na Helen Doron Family Day-u roditelji i djeca moći će sudjelovati na besplatnim oglednim satovima engleskog jezika po Helen Doron metodi, informirati se o tečajevima, načinu rada i upisima. Pripremili smo i pregršt zabavnih sadržaja za cijelu obitelj. Prisjetiti ćemo se dječjih igara poput crne kraljice, gumi – gumija, graničara, skakanja u vrećama, potezanja užeta i slično.

Zašto je sve više djece pretilo?

Dok će se jedni igrati drugi će vježbati svoju kreativnost kroz crtanje, plesanje i glumu, a učiti ćemo biti i ekološki osvješteni kroz izradu predmeta od recikliranih materijala. U pauzama između oglednih satova, radionica i igre opuštati ćemo se uz Helen Doron filmske projekcije.

Pozivamo svu djecu i roditelje Zagreba i okolice da nam se pridruže, upoznaju nas i zabave se s nama na prvom Helen Doron Family Dayu! See you!

Prijavite se za besplatan ogledni sat

Uvjerite se da i vaše dijete lako može naučiti engleski jezik i pritom se zabaviti! Dođite na besplatan ogledni sat u najbliži centar Helen Doron na jednoj od 30 lokacija u cijeloj Hrvatskoj. Prijavite se putem web-stranice www.helendoron.hr

Posjeti missZDRAVA.hr