Zakoračili smo u sezonu Vodenjaka, evo što nam donosi

shuterstock Razdoblje vodenjaka traje do 18. veljače
Astrolozi kažu da sezona Vodenjaka označava pravi početak 2022. pa se pripremi. Vibre ove nove sezone su besprijekorne.
Vidi originalni članak

"Dok će Merkur i Venera i dalje biti retrogradni kako Sunce ulazi u Vodenjaka, do trenutka kada dođe 4. veljače, na nebu neće biti retrogradnih planeta", kaže Narayana Montúfar, astrologinja za Astrology.com i autorica knjige "Moon Signs: Unlock Your Luminary Power", iako su i Merkur i Venera retrogradni trenutno sezona vodenjaka unosi pozitivnu energiju koja se kreće naprijed.

Leslie Hale, astrologinja za Keen.com, kaže da je vrijeme da se opustiš od ozbiljnosti Jarca i odvojiš vrijeme te pristupiš stvarima na otvoreniji i prijemčiviji način. “Jarac je znak povezan s radom i rezultatima, dok vodenjak više želi proširiti naš svijet, družiti se i komunicirati s drugima te tražiti nove ideje i načine rada”, kaže ona.

 
 

Žudjet ćemo za vezama tijekom cijele sezone vodenjaka, stoga se pobrini da odvojiš vrijeme za obitelj i prijatelje. Htjet ćemo se i zbližiti s kolegama i novim profesionalnim kontaktima. A ova sezona uvodi harmoniju pa ako se potrudiš trud u umrežavanju će se isplatiti. "Čak i s retrogradnim Merkurom u prvih nekoliko tjedana sezone, ovo je povoljno vrijeme za profesionalno umrežavanje i ozbiljnu suradnju - pogotovo s obzirom na to da je planet Saturn usmjeren na odgovornost usklađen sa Suncem u Vodenjaku", kaže astrologinja Nina Kahn.

 
 

Obrati se novoj osobi na poslu ili ponudi ludu ideju koja uključuje drugi odjel – nikad ne znaš što bi moglo ispasti, ako ne pokušaš. Mars će ući u znak Jarca 24. siječnja. "U ovom inicijacijskom zemaljskom znaku, Mars je uzvišen i može raditi za nas u svom najboljem izdanju", kaže Montúfar i dodaje:

 

"Ova kombinacija planeta pomoći će nam da ostanemo na vrhuncu i dat će nam usredotočen i ciljno orijentiran pristup životu". Ovo vrijeme ne može biti bolje, jer će nam ovakvo postavljanje Marsa pomoći organizirati sve što smo naučili tijekom retrogradnosti Venere i Merkura. Jedan specifičan dan koji treba zabilježiti u svom kalendaru je 16. veljače, kada se Venera i Mars poravnaju u Jarcu. "Ova energija je idealna za romantiku, kreativnost i balansiranje naše ženstvenosti s našim muškim energijama", kaže Montúfar.

 
 

"Za ovo vrijeme možemo očekivati ​​dobra iznenađenja u svim vrstama veza." Neka ti oči i srce budu otvoreni. Dakle, iako je 1. siječnja možda početak nove godine na papiru, po zvijezdama, stvari se tek počinju postavljati na svoje mjesto. Odbacili smo negativnost planetarnih retrogradnosti i spremni smo za početak (opet). Tko zna što će donijeti sljedeće sezone?

 
Astro kutak Horoskop za siječanj za svih 12 znakova
Posjeti missZDRAVA.hr