Tri najsretnija znaku u ljubavi ovaj tjedan su...

shutterstock Mnoge žene zbog niza loših ljubavnih iskustava zaborave kako prepoznati onog pravog
Tri horoskopska znaka koja mogu uživati u sigurnim ljubavnim odnosima bez drama i neugodnih iznenađenja ovaj tjedan su...
Vidi originalni članak

Bik

Provodite puno vremena pokušavajući uravnotežiti svoj život, a budući da ste osoba s pozitivnom energijom, uvijek ste skloni pronaći svijetlu stranu u svakoj situaciji. Želite vidjeti stvari kao lijepe i tako stvarate uvjete za sreću. To se najviše vidi u vašem ljubavnom životu. Sreća je što ste s partnerom koji je jednako 'ružičast' kao i vi. I on želi samo najbolje. Želite najbolje, nastojite to i dobiti uglavnom zato što ne pristajete na manje. Mjesec u konjunkciji s Venerom 10. listopada optimizira taj učinak za vas.

Vodenjak

Život vam se već neko vrijeme mijenja. Imate lijep i ljubavni tranzit 10. listopada - Mjesec u konjunkciji s Venerom koji radi za vas ovog dana, a spojit će vas i osobu koju volite na način za koji niste znali da je moguć. Možda ste imali predodžbu o toj osobi, nešto što ste željeli da ispuni ... a ipak, danas vidite nešto što nikada ne biste očekivali i što ima vrlo malo veze s vašim idealom ili očekivanjima. Dakle, Mjesec u konjunkciji s Venerom donosi iznenađenja.

astro kutak Horoskop za listopad za sve znakove

Ribe

Kad biste mogli zadržati današnji stav, možda biste mogli živjeti svoj život osjećajući se točno onako kako ste oduvijek željeli da se osjećate kada je u pitanju vaša romansa. Iako znate sve o tome kako ljubav dolazi sa svojim usponima i padovima, preferirate srednji put. Tijekom Mjeseca u konjunkciji s Venerom 10. listopada 2023. doživjet ćete upravo taj osjećaj 'sve je jednako'. Kao da je ravnoteža ponovno uspostavljena i sva drama i bol s kojima je ova veza došla vraćena je na svoje 'tvorničke postavke' što znači — osjećate da dobivate drugu priliku voljeti i biti voljeni. Možda ovo označava novi početak, što ima smisla tijekom Mjeseca u konjunkciji s Venerom. Ostanite pri tome i nastavite vjerovati u ljubav koju imate.

kreativni nered Ovo su najneuredniji horoskopski znakovi, jeste li među njima?

Posjeti missZDRAVA.hr