Tri najsretnija znaka ovaj tjedan

Getty Images Horoskop
Ovaj tjedan donosi velike promjene koje će većinom biti pozitivne, a neke znakove zodijaka čak ni prepreke neće spriječiti.
Vidi originalni članak

Ovo je tjedan u kojem ćeš vidjeti promjene u obliku novih ljudi, a bit će mogućnosti i za unapređenja na poslu i planiranje godišnjeg odmora. Zbog intenziteta koji dolazi zajedno s Jupiterovom konjunkcijom s Neptunom, počet ćeš ponovno vjerovati u sebe, a ako budeš imali ikakvih dvojbi oko toga tko si ili za što si sposobna, ovaj će tjedan izgladiti te sumnje te ćeš imati punu više nade, snage i vjere u sebe.

Ovaj tjedan također donosi i neke završetke. U životu shvatiš da ništa ne traje vječno i to je na neki način sjajna stvar. Ponekad se toliko vežeš i za dobro i za loše da to zaboraviš pustiti, a često zbog toga izgubiš i sebe. Ovaj tjedan imat ćeš potrebu za promjenom i shvatit ćeš da se možeš promijeniti te da je promjena neizbježna i dobrodošla. Evo koja tri horoskopska znaka će ovaj tjedan biti najsretnija. 

Blizanci 

Ovaj tjedan ćeš riskirati i učiniti nešto što nikada nisi mislila da je moguće što će ti na kraju donijeti uspjeh. Uspjeh će potaknuti više ideja i uz pomoć i podršku voljenih i prijatelja, počet ćeš ponovno vjerovati u sebe.

Iako ne voliš priznati da si ikada učinila nešto loše, to sigurno priznaješ sebi, a tijekom ovog tjedna tvoja savjest će biti čista. Osjećaj samopouzdanja omogućuje ti da jasno razmišljaš i stvaraš nevjerojatan rad. Razina tvoje kreativnosti bit će visoka i bilo bi pametno da nastaviš tako. Iskoristi ovaj tjedan kao primjer koliko daleko možeš ići ako se posvetiš tome. 

Sezona bika Horoskop za sve znakove za travanj

Djevica

Ovaj tjedan izgleda svježe i obećavajuće, pogotovo što se tiče situacije u kući. Bilo da živiš s partnerom, prijateljicom, cimerima ili obitelji, oboje ćete cijeniti svoju sreću i biti sretni s onim što imate.

Osjećat ćeš kao da je tvoj dom tvoje utočište i bit ćeš sretna što uopće imaš dom u kojem se osjećaš sigurno. Doživjet ćeš zahvalnost na potpuno novoj razini, a upravo je zahvalnost stanje milosti koje se jednostavno ne može ni sa čim usporediti. Zahvalnost je put do zadovoljstva. 

Niz kozmičkih događaja otvara put za lagani tjedan ispunjen zahvalnim iskustvima i osjećajem unutarnjeg mira. Rijetko si u miru sa svojom okolinom, a ipak ti ovaj tjedan omogućuje da vidiš na čemu zaista moraš biti zahvalna.

Jarac

Svi će ovaj tjedan biti nezadovoljni i lošeg raspoloženja, ali ti ćeš se osjećati upravo suprotno. Dok se čini da svima oko tebe ništa ne ide od ruke, ti ćeš se osjećati pobjedonosno. Bit ćeš od pomoći u tom pogledu jer će se primijetiti tvoja stoička pozitivnost. Bit ćeš osoba od koje drugi traže smjernice, a ti ćeš to moći dati bez napora.

Budući da si osoba koja ulaže velike napore u gotovo sve što radiš, bit će ti drago što se tvoj savjet shvaća ozbiljno. Ti možeš pomoći i nastavit ćeš biti od pomoći ovog tjedna. Možeš dobro predvidjeti i složiti dijelove slagalice s kojima drugi imaju problema. Ako postoji rješenje koje je potrebno, ti ćeš biti ta koja će ga smisliti. To će biti i zadovoljavajuće i pojačat će tvoje samopouzdanje.

 

Posjeti missZDRAVA.hr