Kako zavesti i voljeti vodenjaka, astro vodič

Pixabay
Ako si zaljubljena u Vodenjaka, znaš koliko su im važni njihovi ideali, također može biti teže emocionalno se povezati s njima. Put do srca vodenjaka je kroz um!
Vidi originalni članak

Vodenjaci su individualisti, plešu vlastitim koracima kroz život, zahtijevajući ljubavnika koji će im omogućiti slobodu da pronađu svoj put. Izuzetno su bistri i posjeduju znatiželjan um pun ideja. Najsretniji su s partnerom koji može podijeliti njihovu intelektualnu znatiželju i pomoći u širenju njihova svijeta.

Kako vodenjak pokazuje ljubav?

Vodenjak je prilično neemotivan znak, oni su razumni i racionalni te se u konačnici bave jednakošću i pravdom. Možda će im biti teško izraziti osjećaje jer se kod njih sve svodi na intelekt. Ljubav ne pokazuju riječima i mogu se činiti odvojenima i udaljenima.

Tko su mu savršeni partneri?

Vodenjak je kompatibilan s intelektualnim tipovima koji teže promjenama. Strijelac, Blizanac, Ovan, a najviše im odgovara vodenjak. Ali, naravno, ljude uvijek privlače drugi koji posjeduju osobine koje oni nemaju pa će Vodenjaka vjerojatno privući i emocionalni znakovi poput riba i vaga.

Kako otvoriti srce vodenjaka?

Put do vodenjakovog srca vrlo je zahtijevan jer njime ne vladaju osjećaji već razum. S izrazima ljubavi i osjećaja nećete pridobiti srce Vodenjaka, dok se tako definitivno može osvojiti raka. Vodenjaci nemaju tendenciju pretjerano pokazivati emocije, što može dovesti i do povlačenja i zatvaranja. Da biste otvorili srce svog vodenjaka, stvorite mu prekrasan vrt ljubavi koji uključuje puno izlaza i povremeni bijeg od stvarnosti.

Što "pali" vodenjake?

Vodenjak ne voli rutine i ograničenja bilo koje vrste i smatra sebe originalnim. Ne toliko otkačenim, ali iznenađujućim i inovativnim. Novi položaji, različito osvjetljenje, neobična mjesta, sve će to probuditi libido Vodenjaka. Sjetite se da vodenjaka u svemu vodi um, a um je njihova najveća erogena zona.

Najdublja ljubavna tajna vodenjaka

Vodenjaci su uvijek okruženi prijateljima i aktivni u zajednici u kojoj naporno rade kako bi promijenili situaciju. Pa zašto su tako usamljeni? Ovo je najveća tajna vodenjaka - duboka usamljenost koja proizlazi iz osjećaja emocionalne nepovezanosti s ljudima oko njih. Ponekad čak ni ne znaju što im nedostaje, ali znaju da ne doživljavaju iste vrste emocija kao i drugi, a to može izazvati osjećaj izolacije.

buntovnici horoskopa Vodenjak, portret znaka: Što vole, s kim su kompatibilni, od čega bježe

Stvari koje treba izbjegavati s vodenjakom

Vodenjaci su posebno uznemireni dramatičnim pokazivanjem intenzivnih osjećaja. Ne razumiju ih i ne znaju kako reagirati ili što se od njih očekuje. Oni također neće dobro reagirati na pokušaje da ih se veže uz neku određenu stvar. Lako prevladaju osjećaji gušenja i trebaju puno zraka u vezi kako bi se osjećali sretno i zdravo.

Kako komunicirati s vodenjakom?

Vodenjak je jedan od najboljih komunikatora u zodijaku. Njihovi brzi umovi uvijek obrađuju nove podatke i ne vole ništa više nego dijeliti svoja saznanja s drugima. Mogu biti tvrdoglavi u svojim uvjerenjima i mišljenjima, ali obično ne vole raspravljati oko toga - više vole imati otvoren um i omogućiti koegzistenciju mnogih stajališta.

Kako zauvijek zadržati vodenjaka?

Da biste zadržali ljubav svog vodenjaka, morate mu dopustiti da bude slobodan. Kao što Khalil Gibran kaže: "Neka bude prostora u vašem zajedništvu." Vodenjak je najsretniji u ljubavi kada postoji čvrst temelj prijateljstva, zato budite mu pravi prijatelj, a ne samo ljubavnik. Podijeli svoj svijet s njim. Otvorite svoje vlastito srce kako bi mogao vidjeti vašu dušu i dopustite mu slobodu da dolazi i odlaze kako želi. Tada ne samo da ćete zadržati svog vodenjaka, nego ćete ga 'kupiti' za cijeli život.

astro kutak Počela je vladavina Vodenjaka, evo što nam donosi

 

Posjeti missZDRAVA.hr