Spašavajući troje djece od požara, otopila joj se cijela koža, a otac djece ju je zaprosio!

shutterstock
Portal časopisa People donosi potresnu priču o Angel Fiorini, majci troje djece koja je prije godinu dana proživjela veliku tragediju u kojoj joj je cijela kuća izgorjela i u kojoj su joj skoro djeca nastradala da ih ona nije spasila nadljudskim snagama.
Vidi originalni članak

Strašan požar

Kada se probudila u svome domu, oko ponoći 28. listopada 2016. godine, Angel Fiorini shvatila je da jedva diše i uskoro shvatila da joj je kuća ispunjena dimom i vatrom. Prvo na što je pomislila jest njeno troje djece- Giannu, Vinniea i Rosalie, koja su bila zarobljena u gorućoj kući.

"Postalo je ubrzo strahovito vruće, iako je vatra bila tek na drugom kraju kuće" - rekla je tridesettrogodišnja Fiorini - "Jednostavno sam znala da moram nekako izaći van".

Uzela je dvoje najmlađe djece, četverogodišnjeg Vinniea i dvogodišnju Rosalie te ih izvela van kuće na sigurno, dok je osmogodišnja Gianna i dalje bila zarobljena u plamenu

opasnost od požara 7 savjeta u slučaju požara koji ti mogu spasiti život

Njihov otac i njezin tadašnji partner nije bio doma te je život njene djevojčice ostao u njezinim rukama. 

"U tom trenutku, dim je postajao sve gušćim i tamnijim, a vatra se sve brže kretala i nisam imala ideje kako bi se vratila unutra", opisuje, "No nije bilo šanse da ostanem samo stajati i gledati kako mi kuća gori skupa s njom unutra."

Majčinski instinkti

Angel se prisjeća kako u tom trenutku nije bilo nikoga drugoga tko bi mogao pomoći i da je znala da sve ostaje na njoj. 

Dok je izvlačila svoju kćer izvan kuće, na putu od njene sobe prema vratima, dok je posezala za kvakom i na kraju ju uhvatila, Angel i Gianni se počela topiti koža na užarenom metalu, a zatim i po cijelim rukama od navale vrućine. Veći dio njihove kože zadobio je opekline trećeg stupnja, a na nekim dijelovima koža je počela visjeti s udova.

usamljenost Znanstveno dokazano: Što više vremena provodiš sa svojom majkom to će ona duže živjeti

Angel je skoro umrla za vrijeme oporavka jer se borila s bakterijskom pneumonijom i plućnom embolijom, ali su njena kćer i ona preživjele ovu katastrofu. 

Oporavak je bio bolan zbog komada kože koji su se morali presađivati, uz brojne druge jednako bolne procedure. 

Ovo je slika hrabre Angel nakon oporavka ispred kuće iz koje je spasila svoju djecu:

Sretno oženjena

Godinu dana nakon ove velike (zamalo) tragedije, Angel se odlučila udati za svoga dugogodišnjeg partnera s kojim je već živjela 15 godina i dobila Vinniea, Rosalie i Giannu . 

"To je bilo jedno predivno iznenađenje. Nakon svega što smo prošli, mislim da je Aaron počeo razmišljati kako je vrijeme da se konačno vjenčamo. To je bilo jako emotivan dan i nismo slavili samo naše vjenčanje, nego i to što smo ja i Gianna preživjele", otkrila je Angel za DailyMail. 

U sljedećem videu možeš pogledati teški put kroz koji je ova obitelj prošla i na kraju uspjela:

Posjeti missZDRAVA.hr