Snažna žena u vezi: 11 zahtjeva koje muškarac mora ispuniti!

Thinkstock
Snažna žena u svakoj vrsti odnosa zna svoju vrijednost. Uvijek će imati visoke standarde jer zna kako zaslužuje biti tretirana.
Vidi originalni članak

Relationship Rules prenosi nekoliko stvari koje će snažna žena uvijek tražiti u vezi:

Pristojnost

Jaka žena uvijek će zahtijevati pristojnost u vezi. Nikada se neće zadovoljiti s muškarcem koji će biti zadovoljan time što će biti nepristojan i neuredan. Ona će samo željeti biti s pravim tipom koji zna kako se ponašati kao pravi džentlmen.

Poštovanje

Snažna žena uvijek će zahtijevati puno poštovanje od svog muškarca. Nikada neće dopustiti da bude s tipom koji ju ne poštuje.  Ona zna da je temelj svake jake veze uzajamno poštovanje između dvoje ljudi. I u trenutku kad poštovanje nestane, onda je odnos završen.

Vlastite potrebe

Uvijek će htjeti biti s čovjekom koji zna kako ostati svjestan njezinih potreba. Ima svoje osobne potrebe i očekivanja, svoje ciljeve i snove. I uvijek želi biti sigurna da njezin muškarac uzima u obzir te ciljeve.

Neovisnost

Jaka žena je vrlo neovisna, ali to ne znači da ona neće tražiti pažnju u vezi.  Neće čeznuti za muškarčevim odobravanjem. Međutim, ona zna da je dio poštovanja osobe znati dati osobi pažnju koju zaslužuje.

Ljubaznost 

Uvijek će zahtijevati ljubaznost od bilo kojeg muškarca s kojim je u vezi. Uvijek će htjeti biti sigurna da svaki tip s kojim je ona, ima zlatno srce. Ona će željeti da uvijek imati blagi duh koji podržava svijest i ljubaznost u svakom trenutku.

Iskrenost

Snažna žena nikada se neće zadovoljiti čovjekom koji je praktički nesposoban za iskrenost. Htjet će nekoga za koga zna da se uvijek oslanja na istinu. Želi biti s čovjekom s kojim nikada ne mora biti sumnjičava. Želi biti s nekim za koga zna da uvijek može biti iskren s njom, čak i kad je to nezgodno.

Ranjivost

Ovakve žene ne smatraju ranjivost slabom stranom, dapače. Snažna žena uvijek želi biti s čovjekom koji nema problema s pokazivanjem svih svojih osjećaja. Zna da mnogi muškarci mogu biti ponosni i pokazivati lažni osjećaj mačizma, no ona neće odabrati takvog muškarca. Želi biti s muškarcem koji nema problema s pokazivanjem svoje ranjivosti, zna da je to čovjek koji je dovoljno siguran u sebe. 

Smisao za humor

Zna da veze i odnosi ponekad mogu biti posebno stresni, ne idealizira ih. Svjesna je da može nastati napetost, stoga je važno imati partnera koji se usredotočuje na pozitivne stvari u životu. Dobar smisao za humor može pomoći osloboditi mnogo napetosti u vezi. 

Strpljenje i razumijevanje

Iako nije savršena žena, jer takve ne postoje, zna svoju vrijednost. Uvijek će pored sebe željeti muškarca koji ima strpljenja i razumijevanja. Ona zna da će napraviti mnogo pogrešaka usput i zato će zahtijevati tipa koji će biti strpljiv i razumjeti ju.

Kada se to događa Koliko traje seksualna strast u vezama i zašto uzbuđenje slabi?

Strast

Kako i sama ima svoje želje i interese, traži i muškarca koji je strastven po pitanju svoje karijere i svojih interesa. I što je najvažnije, on mora biti muškarac koji je strastven u vezi i strastven prema njoj. 

Kompromis

Snažna žena želi čovjeka koji zna kako napraviti kompromis, mora biti netko tko se zna približiti ženi na pola puta te biti spreman pokazati zrelost i razumijevanje s njom, tip koji zna da su potrebe odnosa važnije od njegovih sebičnih potreba. 

Bez bacanja tanjura molim! Tajna dugih sretnih veza jednostavnija je nego što misliš

Posjeti missZDRAVA.hr