Seks za vrijeme tuširanja: 3 poze za senzualno iskustvo

Guliver/Shutterstock Postoje neki opći trendovi koji podupiru ideju da vježbanje može pojačati libido i seksualno zdravlje i kod muškaraca i kod žena.
Ako i ti poslije seksa pod tušem osjećaš određenu dozu neugode - nisi sama. Pločice znaju biti skliske, vodu je ponekad teško postaviti na savršenu temperaturu, a još je gore ako ti slučajno uđe u nos.
Vidi originalni članak

"Seks pod tušem može biti 'vruće' iskustvo", kaže doktorica Janet Brito, psihologinja i certificirana seksualna terapeutkinja iz Honolulua na Havajima. "Topla voda je opuštajuća i senzualna, a mokro tijelo može biti veoma uzbuđujuć prizor."

Unatoč prethodno navedenim nedostacima, prije nego ga u potpunosti prekrižiš, ovih 7 koraka pomoći će ti da uživaš u seksu pod tušem, a nakon toga čekaju te i neki položaji koje možeš isprobati sa svojim partnerom.

Seks pod tušem može biti senzualan, ali i siguran uz pomoć ovih 7 koraka:

  • Dodaj u tuš protukliznu prostirku - gumena prostirka osigurat će sigurnost i manje brige kada su u pitanju skliske pločice, a to će ti dati priliku da se dodatno opustiš i uživaš.
  • Predigru odradi izvan tuša - unutar kupaonice i samoga tuša ponekad nema puno prostora. Stoga, ako možete, s predigrom krenite izvan tuša. Osim što će to osigurati više prostora i kreativnosti za vrijeme nje, uštedjet ćete i malo vode.
  • Koristi lubrikant - iako korištenje ulja ponekad može dodati notu senzualnosti, za vrijeme seksa pod tušem to može samo pospješiti već ranije sklisku površinu na kojoj stojite. Nadalje, voda, iako prirodna tekućina nije idealno mazivo i može zapravo pojačati trenje između tebe i partnera, prenosi Woman's Health. Brito stoga preporučuje nanošenje i korištenje regularnog lubrikanta prije odlaska u sam tuš.
    seks 2 stvari koje čine ogromnu razliku u seksu
  • Pazi na položaj nogu - ponekad kada je tijelo dugo u određenom položaju, pogotovo u toplom i uparenom prostoru, mišići se opuste i može doći do nezgode. Iako se to ne događa toliko često, važno je da i ti i partner budete iznimno oprezni kako od uzbudljivog i senzualnog vođenja ljubavi ne dođe do ozljeđivanja.
  • Usmjeri glavu tuša prema torzu ili nogama - neka mlaz vode udara u tvoja ili partnerova leđa, prsa i noge umjesto lica i glave. Kada su u pitanju genitalije, voda kao što je već navedeno, može izazvati trenje stoga izbjegavaj spomenuto područje. Nadalje, kada je u pitanju lice i glava, ne želiš nezgode kao što su slučajno gutanje vode ili njen ulazak u nos.
  • Koristi sapun za 'seksi' istraživanje - seks se ne odnosi isključivo na penetraciju. Uzmi sapun ili mrežicu za pranje i nježnim dodirima i masiranjem istraži partnerovo tijelo. Ponekad takva intimnost može uzbuditi više od samog čina seksa.
  • Poslije seksa, slijedi pranje - Brito objašnjava da nakon seksa pod tušem uvijek pažnju treba obratiti i na osobnu higijenu, na isti način kao i nakon bilo koje druge seksualne aktivnosti. Dakle, osim korištenja kondoma, nakon seksa pobrini se i da se i ti i partner pridržavate osobne higijene.

Sada kada znaš sve tips and tricks vezane uz seks pod tušem, obrati pozornost i na ove položaje koji dodatno mogu začiniti situaciju.

Upoznaj svoju erotsku žensku anatomiju, cijeni je i izražavaj joj ljubav 12 savjeta slavne ginekologinje za što bolje seksualno iskustvo

Uspravni položaj s naklonom (Stand And Deliver)

Ovaj položaj daje izravan pristup G-točki te je prigodan za stimulaciju klitorisa. I ti i partner trebate čvrsto stati na prostirku unutar tuša, ti trebaš stajati ispred njega i okrenuti mu leđa. Zatim se možeš nasloniti na zid, prislonivši ruke na njega ili se možeš nagnuti prema naprijed. Tvoj partner trebao bi stajati uspravno i pomoći ti u održavanju ravnoteže.

Zagrljaj nogama (Upstanding Citizen)

Ovaj položaj je možda lakše izvesti ako unutar tuša imaš klupicu za sjedanje, ali moguće je i bez nje. Oboje čvrsto stanite na prostirku unutar tuša. Partner neka te podigne, a ti nogama obgrli njegov struk dok leđima dodiruješ zid. Ako ti se to čini previše opasnim, pokušaj spustiti jednu nogu i držati je na podu, a drugom obgrliti njegov struk.

Wheelbarrow položaj

Ako si ambiciozna možeš pokušati i s ovim položajem. Za njega je definitivno potrebna prostirka koja će spriječiti klizanje, a ono što trebaš napraviti jest spustiti se na ruke i noge. Partner neka stane iza tebe i podigne te držeći tvoju stražnjicu. Ti zatim nogama trebaš obgrliti njegov struk pružajući tako dodatnu potporu za vrijeme penetracije koja je za vrijeme ovog položaja veoma duboka.

Posjeti missZDRAVA.hr