Ružičasti pun Mjesec testirat će tvoje odnose s drugima

shutterstock Pun Mjesec pojavit će se danas na nebu malo prije 21 sat, a iako se zove ružičasti Mjesec, nije zapravo te boje
Travanjski pun Mjesec osvijetlit će nebo cijeli ovaj vikend, a iako se zove ružičasti Mjesec, zapravo nije te boje.
Vidi originalni članak

Pun Mjesec pojavit će se danas na nebu malo prije 21 sat. Osim što nosi naziv ružičasti, često se zove i uskrsni Mjesec jer se upravo po njemu računa kada kršćani slave Uskrs. Uskrs uvijek pada u nedjelju koja dolazi nakon prvog uštapa poslije proljetnog solsticija pa je ponekad Uskrs u ožujku, a ponekad u travnju kao ove godine.

Prema astronomima iz NASA-e ovaj vikend će biti vikend punog Mjeseca jer će se Mjesec činiti punim oko tri dana, od ranog petka ujutro do ranog ponedjeljka ujutro. Ružičasti Mjesec povezan je s proljetnim cvjetanjem biljke Phlox subulata, ružičastog divljeg cvijeta porijeklom iz istočne Sjeverne Amerike. Biljka je obično poznata kao puzavi, mahovinasti ili planinski plamenac.

Za razliku od posljednje dvije godine, ovog travnja ružičasti Mjesec neće biti supermjesec. Međutim, prema nekim tradicijama vjeruje se da pun Mjesec u travnju donosi mraz te ako izgleda blijedo može se očekivati kiša prenosi CNN

Astrološki utjecaj

Kao i kod svakog punog Mjeseca, bit ćeš pozvana ponovno procijeniti svoj život jer ćeš otkriti razne povratne informacije koje će ti omogućiti da nastaviš dalje. Pun Mjesec omogućuje da neke stvari izađu na površinu.

Zbog punog Mjeseca u vagi preispitivat češ svoje odnose s drugima i imat ćeš priliku naučiti kako poboljšati svoje odnose putem kompromisa i suosjećanja dok istovremeno poštuješ svoju individualnost. Upravo puni Mjesec u intelektualnoj vagi balansirat će Sunce u tvrdoglavom i vatrenom ovnu koji te poziva da se usredotočiš na svoje potrebe i ostvariš svoje želje i ideje.  

astro kutak Superhoroskop i antihoroskop za sve znakove

Posjeti missZDRAVA.hr