Razdoblje Bika donosi olakšanje, a posebno će utjecati na ova dva znaka

Guliver/Shutterstock
Život je već dugo na pogrešnoj strani i stalno pokušavamo održati dobre vibracije. No, ponekad nam je svima potrebna mentalna pauza, zar ne?
Vidi originalni članak

Pa, svemir šalje pomoć u obliku sezone Bika, koja traje od 20. travnja do 20. svibnja 2021. godine. Tijekom ovogodišnje sezone Bika, bit ćeš ugodna, opuštena i povezana s prirodom, prema Donni Page, astrologinji iz Atlante. Naravno, tu je puno više od toga. Kao jedna od 12 astroloških sezona koje se događaju svake godine, ova će ostaviti najviše traga u tvom životu, od posla i romantike do svega između.

Razdoblje će biti obilježeno opuštenošću i željom za boravkom u prirodi

Sezona Bika stigla je da ti pošalje neke ozbiljno opuštene vibracije. Nemoj se iznenaditi, ako se nađeš u odmaranju u parku, promatranju patki kako plutaju po ribnjaku i osjećaš se opuštenije nego tijekom svih godina. Sezona Bika također dolazi s velikom potrebom za boravkom u prirodi nadahnjujući te da kreneš na to jednodnevno pješačenje, provozaš se biciklom, spakiraš piknik.(Uostalom, to se s razlogom naziva sjajno provedeno vrijeme na otvorenom, zar ne?) Sva ta opuštenost potaknut će te na promjenu načina razmišljanja o svemu ostalom što se događa. Osjećaš stres zbog posla u posljednje vrijeme? Razmislit ćeš o tome što možeš učiniti da to promijeniš.

astro kutak Bik, portret znaka: Vrline, mane i tajno oružje

Mjesec ti u to vrijeme osluškuje emocije, potičući te da očistiš ljude iz najbližeg kruga koji tamo više ne pripadaju. Imat ćeš nultu toleranciju za nastavak druženja s nekim za koga osjećaš da ti ne pripada u životu, bilo da je to prijatelj ili novi muškarac s kojim se viđaš.

Što još možeš učiniti da se bolje osjećaš u svojoj koži? Možda je to slaganje nove playliste na tvom mobitelu ili razgovor sa samom sobom. (Razmisli: Što bi rekla prijatelju? Da, reci to svom odrazu u ogledalu.) Usredotočenje na pozitivniji stav prema sebi i svom tijelu može donijeti ozbiljne promjene.

Na sve će znakove utjecati sezona Bika, kaže Page, ali Bik i Škorpion to će najviše osjetiti.

Kako će sezona Bika utjecati na ostatak godine?

Miris prirode i svježi zrak mogu ti uvelike pomoći da budeš sretnija i opuštenija, ne samo tijekom sezone Bika, a mentalno zdravlje je naravno uvijek na prvom mjestu. Naučit ćeš važnost opuštanja i uklanjanja stresa i pogrešnih ljudi iz svoga života. Krajnji cilj (nadamo se!) je da se osjećaš opuštenije i smirenije. Ulaganje u posao sada čak i ako su to samo dječji koraci pomoći će ti da se osjećaš još sigurnije i samopouzdanije.

Na pomolu je vruć mjesec Horoskop otkriva što te čeka na polju ljubavi i seksa u travnju

Kada sezona Bika završi, krenut ćemo ravno u sezonu Blizanaca, koja traje od 21. svibnja do 20. lipnja 2021. Za to vrijeme bit ćeš posvećena druženju s prijateljima i zabavi. Do tada se ispuni opuštenosti i ljubavi prema sebi.

Posjeti missZDRAVA.hr