Psi iz Španskoga također slušaju ministra Beroša: 'Ministar je Dr. Dolittle!'

Fotografija čitatelja/24sata
Tri psa na Španskom ovog su jutra također poštovala odredbe od strane ministarstva zdravstva - držite razmak!
Vidi originalni članak

"Otišao sam do dućana i zastao. Protrljao sam oči kad ono, tri psa stoje ispred, razmak dva metra. Ovi kao da su slušali Vilija Beroša, ha, ha, ha. Čovjek je naš Dr. Dolittle", s osmjehom je rekao jedan čitatelj za 24sata koji je zatim i poslao fotografiju iz zagrebačkog naselja Špansko.

Ispred dućana na Oranicama oko 9 sati tri psa stajala su na dva metra jedan od drugoga. "Eto, oni ne gunđaju kao neki, kod njih nema teorija urota, oni slušaju ono što im se kaže. Nekim ljudima je to preteško."

Ovi izuzetno dobro dresirani psi nekoliko minuta su mirno čekali svoje vlasnike. "Ne znam koliko su tako sjedili prije nego što sam ja došao, ali ja sam u dućanu bio sigurno nekih pet, šest minuta i oni su i dalje tamo sjedili i čekali", dodao je čitatelj.

Pročelnica Katedre za infektologiju Medicinskog fakulteta Jesu li oni koji su ozdravili od koronavirusa postali otporni otkriva infektologinja Adriana Vince COVID-19 Kako očistiti prostore u kojima je boravila osoba pod sumnjom na zarazu koronavirusom?

 

Posjeti missZDRAVA.hr