Prijavi se za EFT trening s Martinom Tišljar

Martina Tišljar Trening vodi Martina Tišljar internacionalni EFT trener i napredni praktičar EFT-a i Reprogramiranja Matrice pomoću EFT-a
EFT trening I i II stupanj održat će se u Zagrebu od 12. do 14. studenog. Nakon treninga svi koji EFT žele primjenjivati na drugima kao certificirani praktičari postaju to nakon položenog ispita.
Vidi originalni članak

Prošli vikend u Zagrebu održala se edukacija Reprogramiranje Matrice pomoću EFT-a koju je održao Master EFT-a Karl Dawson. Hrvatska je Karla ugostila drugi puta na poziv naše međunarodno priznate EFT Trenerice Martine Tišljar. Sljedeće godine doći će ponovo pa se otvara prilika da se i ti pridružiš!

Karl Dawson jedan je od 28 EFT Mastera u svijetu. Utemeljitelj je Reprogramiranja Matrice pomoću EFT-a i EFT Academy koja je međunarodno priznata i jedna od najpoznatijih i najvećih organizacija u svijetu energetske psihologije. Karl je svoj život posvetio širenju i prenošenju ovog znanja i dan danas putuje i održava edukacije po cijelom svijetu.

Da bi mogla pristupiti edukaciji koju će Karl održati sljedeće godine potrebno je proći EFT Trening

EFT (Tehnika Emocionalne Slobode) jedna je od najraširenijih i najistraživanijih tehnika u svijetu. I dalje se širi i plijeni pažnju ne samo zaljubljenika u osobni rast i razvoj već i liječnika, profesora, znanstvenika. EFT je svoj učinak dokazao kroz mnoštvo studija, a promoviraju ga neka od poznatijih svjetskih imena kao što su dr. Mercola, dr. Bruce Lipton, dr. Peta Stapleton, Jack Canfield i mnogi, mnogi drugi. O EFT-u su pričali i javno tapkali i megapopularni Louise Hay i Wayne Dyer koji su iza sebe ostavili čudesne spoznaje koje su nesebično dijeliti sa svijetom.

Praktičari diljem svijeta svjedoče čudesnim rezultatima zbog kojih je EFT postao tehnika koja je raširena u mnoštvu YouTube videa, koriste ju mnogi coachevi i sl. Ipak, s razlogom postoji EFT trening jer iako je kao tehnika vrlo jednostavna za primjenu i lako ju je naučiti putem besplatnih priručnika i video klipova, postoji dubina i širina njene primjene koja se uči na treningu.
 


 

Za trajne rezultate i potpuno razumijevanje EFT-a trening ima dva stupnja. Kroz I i II stupanj uči se primjena ove tehnike na sebi i na drugima. Nakon završenih tri dana svi koji EFT žele primjenjivati na drugima kao certificirani praktičari postaju to nakon položenog ispita. Ispit se polaže nakon treninga, nakon čega postajete ponosni vlasnik certifikata pod okriljem EFT Akademije koju je osnovao Karl Dawson.

Prilika za sudjelovanje na edukaciji, odnosno EFT Treningu imat ćeš ubrzo u studenom. Trening vodi Martina Tišljar internacionalni EFT trener i napredni praktičar EFT-a i Reprogramiranja Matrice pomoću EFT-a. Član je EFT Akademije. 
Upravo ova tehnika njena je najveća strast i pored svih znanja kojima raspolaže, daje prednost EFT-u. 

Detalji edukacije u Zagrebu 

EFT trening I i II stupanj održat će se u Zagrebu od 12. do 14. studenog. Trening će trajati svaki dan od 9.30 do 17.30 u hotelu Westin. Cijena treninga iznosi 2900 kuna. Više informacija potraži na web stranici https://eft-croatia.com/ te se prijaviti možeš na mail info.bonumvox@gmail.com ili telefon 095 2402 400. 

Posjeti missZDRAVA.hr