Prijavi se na retreat SAD SI DOBRO i postani najbolja verzija sebe

Unsplash
Retreat SAD SI DOBRO spoj je raznih tehnika, znanja i vještina za samorazvoj, a održat će se 24. rujna 2022. godine u pitoresknoj Mariji Gorici nedaleko od Zagreba.
Vidi originalni članak

Retreat traje od 8 do 20 sati, a kroz ovo cjelodnevno duhovno putovanje vodit će te:

  • Indira Juratek – urednica i osnivačica portala Budi Dobro, theta healing terapeutkinja, reiki majstorica, zaljubljenica u kristale i praktikantica raznih tehnika za rad na sebi,
  • Sanija Hasanić - Reikistica, NLP Masterica, uskoro i certificirana trenerica osobnog razvoja, zaljubljenica u riječ, umjetnost koja nastaje iz autentičnosti i odnose s javnošću koji su joj osnovni poziv. Tarot je čitačica, tumači i oracle karte,
  • Nataša Rajčević – poznata food blogerica iza profila @burbon_i_borovnice koja će na kreativnim kulinarskim valovima sudionike naučiti kako pripremiti najfinija biljna i veganska jela.

Prijave i više informacija o događaju potraži OVDJE.

Što te očekuje na retreatu?

Kao theta healing terapeutkinja, reiki majstorica, zaljubljenica u kristale i praktikantica raznih tehnika koje nas vode na mjesto gdje sve je dobro, Indira Juratek će te uvesti u ovaj divan dan kroz meditaciju, pomoći će ti da upoznaš svoje drvo u obližnjoj šumi, uz nju ćeš postaviti osobnu namjeru za cijeli dan susreta sa sobom, povest će te u magični svijet kristala i podići će ti energiju u famoznoj Kundalini meditaciji.

U sklopu druženja SAD SI DOBRO Sanija Hasanić će s polaznicima raditi energetsko čišćenje i iscjeljenje, vizualizaciju, praštanja i uzemljivanja, a za osobni gušt i jer je to uvijek divno svima dobiti, svakome će otvoriti i istumačiti jednu tarot kartu.

Na kreativnim kulinarskim valovima Nataša Rajčević će te naučiti kako pripremiti najfinija biljna i veganska jela, a glavne namirnice će biti baš one ubrane u vrtu. Što će sve biti za jesti toga dana za sada ostaje slatka tajna, ali organizatorice obećavaju da ćeš SAD SI DOBRO dan pamtiti i po ukusnim, bogatim i očaravajućim jelima.

Posjeti missZDRAVA.hr