Poza piton je vrlo intimna i stimulira klitoris

Guliver/Shutterstock Nemoj se bojati isprobati nove poteze u spavaćoj sobi kako bi začinila svoju vezu.
Ako si u potrazi za super intimnim položajem za seks koji odlično stimulira klitoris, onda moraš isprobati pozu pitona.
Vidi originalni članak

Poza pitona vrlo je intenzivna i zahtjeva intimno gledanje licem u lice, a upravo zbog toga ti i tvoj partner osjetit ćete povezanost, ali i zadovoljstvo.

Kako doći u poziciju?

Dok tvoj partner leži ravno na leđima, spusti se na njegov penis. Zatim se ispruži, tako da ležiš ravno na partneru. Trebali bi biti licem u lice. Sada ga drži za ruke i ispružite ruke s podignutim torzom, baš kao zmija spremna za napad. Savijaj stopala tako da ih možeš gurnuti prstima, što će dodatno stimulirati klitoris.

Prednosti pozicije

Osim što gledanje licem u lice može pojačati intimnost između tebe i tvog partnera, ova poza dodatno stimulira klitors zbog čega ćeš lakše postići orgazam nego penetracijom. Kako bi podigla ovu pozu na novu razinu, neka tvoj partner podigne svoj torzo, a ti omotaj svoje noge oko njega.

sretnija partnerica - sretniji partner Top 4 seks poze koje su najdraže ženama

Intiman seks može biti ključ za uspješnu vezu

Iako seks nije nužno potreban za postizanje intimnosti, intimnost često može dovesti do boljeg seksualnog života, što samo po sebi ima zdravstvene prednosti. Tvoje iskustvo seksa će se poboljšati jer se nećeš bojati izraziti i primiti ono što želiš, te ćeš biti voljna i otvorena čuti i brinuti se za potrebe svog partnera. Povjerenje će vam omogućiti oboje da rastete i isprobate nove stvari koje bi mogle poboljšati vaš odnos.

Intiman seks poboljšava i zdravlje

Seks može dovesti do mnogih pozitivnih promjena u tijelu, kao što je povećanje oksitocina poznatog kao "hormon maženja." Zdrav seksualni život također može utjecati na tvoj imunološki sustav i krvni tlak, smanjiti bol i pomoći ti da bolje spavaš. Sam orgazam može smanjiti krvni tlak oslobađanjem oksitocina, što ima umirujući učinak koji može trajati nekoliko dana. Seks je također oblik tjelovježbe, što samo po sebi ima mnoge zdravstvene prednosti. Kada si intimna s partnerom, dobivaš i mentalni poticaj. Upravo zbog toga imaš i više hormona sreće poput dopamina prenosi Everydayhealth.com.

ovo obavezno treba probati Seks tehnika kokosovog oraha: Za još više užitka u jahaćem položaju

 

Posjeti missZDRAVA.hr