Počelo je razdoblje Riba, evo kako će utjecati na sve znakove

shutterstock
Venera ulazi u Ribe, što će nas učiniti maštovitijima i romantičnijima u izražavanju ljubavi. Proteklim mjesecom u potpunosti je dominirala energija Vodenjaka, ali možemo se radovati što ćemo uskoro osjetiti pomak u kozmičkim vodama.
Vidi originalni članak

To je zato što je Sunce napušta ekscentričnog Vodenjaka i ušlo u emocionalne Ribe 18. veljače te je počela sezona Riba 2021. Kada Sunce putuje kroz Ribe, to nas dublje dotiče naših osjećaja, maštarija i kreativnosti, stoga je korisno znati kako će sezona Riba 2021. utjecati i na tvoj horoskopski znak:

Ribe su horoskopski promjenjivi vodeni znak, a njihova energija je uronjena u more osjećaja. Sa suncem u Ribama, svi horoskopski znakovi imat će priliku lakše pristupiti carstvu svojih emocija i maštarija. Ova sanjarska i nostalgična energija ponekad može otežati usredotočenost na stvarnost. Međutim, sezona Riba idealno je vrijeme za izražavanje osjećaja kroz kreativnost ili jednostavno nadoknađivanje potrebnog mentalnog odmora, prenosi Bustle.

portret znaka Ribe: Karakteristike, zdravlje, ljubav, posao

Ovan (21. ožujka - 19. travnja)

Iako si poznata po svojoj bezgraničnoj energiji, ova sezona Riba traži od tebe da usporiš i provedeš neko vrijeme sama sa svojim osjećajima. Ako si ne pružiš miran prostor za razmišljanje o svemu što se događa u tvom životu, može biti teško krenuti dalje samopouzdanim putem - zato izdvoji vrijeme za introspekciju.

Bik (20. travnja - 20. svibnja)

Možda se trenutno osjećaš kao emocionalni oslonac grupe prijatelja ili radne ekipe, a to nije laka uloga. Međutim, svjesnost o osjećajima drugih ljudi zapravo ti može pomoći da bolje shvatiš potrebe svoje grupe. Umjesto da budeš emocionalna spužva, koristi svoju ulogu kako bi izgladila sukobe i izgradila veze.

Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja)

Kako se osjećaš u vezi sa svojim trenutnom putem u karijeri, Blizanče? Sezona Riba ovog mjeseca sjajnu pozornost stavlja na tvoj radni život i pomaže spojiti tvoje osjećaje sa odgovornostima. Kada je posao u pitanju - neka tvoje kreativne ideje prevladaju. To će unijeti još više samopouzdanja u tvoj život.

Rak (21. lipnja - 22. srpnja)

Ne uživaš uvijek u pomicanju granica i izlaženju iz svoje zone udobnosti, ali nešto u sezoni Riba potiče te da izađeš iz svoje ljuske. Nastoj uspostaviti nove emocionalne veze s ljudima i otvoriti svoje srce svježim pogledima na život. Idealno je vrijeme za bavljenje nečim značajnim pisanjem, čitanjem ili učenjem nečeg što voliš.

Lav (23. srpnja - 22. kolovoza)

Ovaj period života natjerat će te da gledaš prema unutra i dođeš u kontakt sa svojim najdubljim potrebama i željama. Ispituj intimne osjećaje prema ljudima koji su ti bliski i dragi srcu i razmišljaj o neispunjenim obećanjima koje si dala samoj sebi. Posveti se emocionalnom čišćenju ovog mjeseca i budi vjerna sebi.

Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Misli su usmjere ovog mjeseca na veze, Djevice, a izazov ti je da postaneš ranjiva i nosiš srce i priznanje u rukama. Otpusti potrebu za kontrolom u ljubavi i dopustite osjetljivosti sezone Riba da te omekša do poplave osjećaja kojih si se možda suzdržavala. Dijeljenje emocija samo će ojačati tvoju vezu.

Vaga (23. rujna - 22. listopada)

Ovaj mjesec donosi ti lijepu priliku da organiziraš svoj raspored s većim fokusom na brigu o sebi. Željna si ugoditi drugima i ispuniti njihova visoka očekivanja, ali važno je biti i nježan prema sebi. Uistinu ti je potrebno malo vremena za samu sebe! Priušti si nekoliko dana odmora i spa tretman kod kuće.

Škorpion (23. listopada - 21. studenog)

Umjetničke vizije i romantični osjećaji prelijevaju se iz tebe ovog mjeseca i nalaziš sve moguće načine kako svoje emocije pretvoriti u nešto lijepo. Sezona riba za tebe predstavlja kreativni vrhunac, zato zaroni u svoju strastvenu narav i prepusti se ljubavnoj vezi. Što dublje zaranjaš u stvari koje te nadahnjuju, to bolje.

Strijelac (22. studenog - 21. prosinca)

Tvoj dom i srce te pozivaju ovog mjeseca, zato se nemoj bojati odvojiti neko vrijeme od svjetla svijeta i reflektora da bi njegovala obiteljske odgovornosti. Ovo je izvrsno vrijeme za emocionalno povezivanje s članovima tvoje porodice ili provođenje dodatnog vremena kod kuće s voljenima, razmišljanje o prošlim uspomenama i zajedničko stvaranje novih. 

Jarac (22. prosinca - 19. siječnja)

Ovog mjeseca plivaš u moru komunikacije pa pokušaj da te ne preplave poruke i pozivi koji ispunjavaju tvoj zaslon s obavijestima. Nemoj biti toliko zauzeta i zanemariti svoje vlastite osjećaje. Pronađi vremena za sebe uz silan posao.

Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače)

Nakon moćne sezone Vodenjaka koja te usredotočila na vlastiti identitet, osjećaš se uistinu prisutna u fizičkom smislu u svijetu oko sebe. Upotrijebi energiju sezone Riba kako bi napredovala u postizanju svojih financijskih ciljeva i preuzela više inicijative na poslu ili u vezama. Sad imaš što dati, Vodenjače, zato budi velikodušan sa svojim vremenom i energijom bit ćeš nagrađen!

Ribe (19. veljače - 20. ožujka)

Sretan rođendan, Ribice ! Mistične vibracije tvoje sunčane sezone ističu sve najbolje o tebi - tvoju kreativnost, emocionalnu osjetljivost i oštar osjećaj za intuiciju. Sada je prilika da sve ovo izložiš na uvid svijetu! Budući da si autentična i otvorena, nadahnut ćeš i druge da budu empatičniji i ranjiviji.

 

Posjeti missZDRAVA.hr