Počelo je razdoblje Vodenjaka, što nam donosi?

shutterstock
Dobrodošla u jedinstveni, osvježavajući i često čudnovati svijet Vodenjaka..
Vidi originalni članak

Sezona vodenjaka svodi se na borbu između postizanja ciljeva i opuštanja, otkriva nam Women's Health. Svi smo jedva dočekali da stigne 2021. i sada je napokon ovdje. No, dok je stara godina bila daleko od savršene, u najmanju ruku, svemir će ti sada poslati prijeko potrebno mentalno olakšanje. Sve to zahvaljujući sezoni Vodenjaka koja traje od 20. siječnja. do 18. veljače. Očekuj da će utjecati na sva područja tvog života, uključujući karijeru, ljubavni život i sve između, ali na dobar način.

"Tijekom razdoblja Vodenjaka 2021. osjećat ćeš se kao da u životu udišeš svjež zrak - smanjujući negativnost, usredotočujući se na dobre stvari i tjerajući se na postizanje svojih ciljeva", navodi Donna Page, certificirana astrologinja iz Atlante koja piše za Women's Health. Ali tu je i mnogo više od toga.

buntovnici horoskopa Vodenjak, portret znaka: Što vole, s kim su kompatibilni, od čega bježe

Ova sezona se sastoji od blage pripreme za stvaranje više prostora u životu za stvari koje voliš. I da, to može utjecati na mnoštvo područja u tvom životu. Kada je riječ o karijeri, osjećat ćeš se staloženom, ali i željeti još više napretka te otkloniti sve negativno što ti stoji na putu. Ako si već milijun puta radila nešto i znaš to - ne treba ti netko tko ti stalno diše za vratom. Samo želiš biti kraljica vlastitog kraljevstva. Je li to stvarno tako velika stvar?

Istodobno ćeš žudjeti za povezanošću s drugim ljudima, bilo da je to tvoj partner, prijateljica ili netko potpuno nov u životu. Vodit ćeš duboke, osobne razgovore u kojima ćeš se zaista povezati s nekim, ali i on s tobom. No, ako osjetiš da je vrijeme da se smiriš i predahneš od svega, samo si natočit veliku čašu vina i uživaj.

Sezona Vodenjaka utjecati će na sve horoskopske znakove, ali Page kaže da će ih vodenjak i lav osjetiti snažnije od ostalih.

astro kutak Kome će se do kraja siječnja posrećiti u ljubavi, ali i u krevetu?

Kako će razdoblje vodenjaka utjecati na ostatak godine?

Razdoblje Vodenjaka nije zamišljena kao ogroman događaj koji će potresti zemlju ili tvoj život, ali može pružiti neko prijeko potrebno vrijeme za resetiranje i ponovno fokusiranje. 

Svakako će ti dati poticaj da budeš što uspješnija u karijeri, ali i da sama donosiš vlastite odluke, bez da se itko miješa.Također, pomoći će ti da se više usredotočiš na zadovoljavanje vlastitih potreba i želja u budućnosti, a ne da vječno samo ugađaš drugima.

Povezivanjem s ljudima stvorit ćeš čvršće, dugotrajnije veze koje će imati velikog utjecaja i u budućnosti. Uzimanje vremena za razmišljanja o svemu na kraju dana jako je potrebno, nemoj nagliti s odlukama.

Sljedeća je sezona Riba, koja traje od 19. veljače do 20. ožujka. To ćeš vrijeme zasigurno provesti u sanjarenju, ali u redu je za to je to razdoblje i stvoreno! Do tada, uživaj u ispunjavanju važnih ciljeva i nekom zasluženom opuštanju. 

astro kutak Ovo je 5 najmanipulativnijih znakova zodijaka: Je li vaš jedan od njih?

 

Posjeti missZDRAVA.hr