Pet super odluka nakon kojih će se tvoj ljubavni život promijeniti

Zdrava Krava
Ako postaviš realne ciljeve, možeš značajno poboljšati izglede za sreću u romantičnim odnosima. Bilo da si sama ili u vezi ovi savjeti mogu ti pomoći da ostvariš vezu o kakvoj si oduvijek sanjala.
Vidi originalni članak

Ne traži savršenstvo

Želiš da je tvoj novi partner viši od 185 cm? Da, visoki muškarci su zgodni, ali ima toliko drugih osobina koje valja uzeti u obzir za izgradnju kvalitetnog odnosa. Usredotoči se na osjećaje koje partner budi u tebi i na njegovo ophođenje s drugim ljudima. Ti će ti pokazatelji jasnije nagovijestiti kako bi ti bilo u vezi s njime.

Kloni se zločestih muškaraca

Vrlo je nezgodno što su opasni i zločesti dečki ujedno privlačni i uzbudljivi, a obično i aktivniji u postelji. No, te osobine dolaze u paketu s bezobzirnošću, nevjerom i nemoralom. Problem je što žene otkrivaju njihove loše strane tek kad su se već 'navukle' na njih.

Ne zadržavaj se s pogrešnim

Prestani gubiti vrijeme s nekime tko ti izaziva nelagodu. Ako su mu dala priliku i izašla s njime, ali se na spoju nisi osjećala dobro, vjerojatno ne odgovarate jedno drugome. Kad te idući put nazove, budi velika cura i reci mu da te ne zanima.

Iskušaj nešto novo

Osjećaš li da si na ljubavnom planu upala u rutinu, trgni se i poduzmi nešto novo. Možda ti je dosad bilo neugodno dogovarati se preko interneta i nalaziti se naslijepo, ali ako ti dosadašnje taktike nisu donijele sreću, vrijeme je da iskušaš nešto originalno.

Nemoj previše analizirati

Ovo znači da nećeš čitati njegov SMS ili e-mail desetak puta kako bi razumjela smisao i da nećeš satima mozgati o tome kako i kada ćeš mu odgovoriti. Bolje je da to vrijeme utrošiš na vježbanje ili čitanje.
 
Saznaj koji su ljubavni tip. Nova fantastična viber poslastica.
 
Posjeti missZDRAVA.hr