Ovo su 4 velike pogreške kojima žene automatski odbijaju muškarce

shutterstock Muškarci, koji su nevjerojatno pametni, ambiciozni, talentirani i zgodni, traže ženu koja sebe toliko voli da nikada ne ovisi o potvrdi svog partnera kako bi se osjećala vrijedno i privlačno.
Za čim muškarci žude kad su u pitanju veze? Jednostavno: za ženom žena koja je sigurna u sebe i ženstvena. Muškarci se slažu da je ženi unatoč ljepoti, dobrom raspoloženju, ljubaznosti i privlačnosti - potrebna doza samopouzdanja.
Vidi originalni članak

Muškarci, koji su nevjerojatno pametni, ambiciozni, talentirani i zgodni, traže ženu koja sebe toliko voli da nikada ne ovisi o potvrdi svog partnera kako bi se osjećala vrijedno i privlačno. Evo nekoliko pitanja i ponašanja koja muškarcima idu strašno na živce, a ujedno su i odraz manjka samopouzdanja s tvoje strane.

Postavljaš pitanja poput: "Izgledam li u ovome debelo?" ili "Voliš li me još uvijek?"

Muškarci se slažu da su ta pitanja, koja žene često postavljaju u odnosima, među najnapornijim pitanjima koje žena može postaviti.  Potpuno se isključe kad čuju takva pitanja, smatrajući da nema odgovora koji žena smatra potpuno prihvatljivim. Zato prestani postavljati takva pitanja. Ako ti je odjeća preuska, to znaš odnosno vidiš i sama. I osim ako se nekoliko kilograma nije pretvorilo u dvadeset, muškarci neće ni primijetiti jesu li te kolačići koje si pojela sinoć učinili nadutom.

10 stvari koje žene čine kako bi privukle muškarce, a na kraju ih uplaše

I na kraju, ne pitaj muškarca voli li te. Nikad. Riječi i radnje moraju se podudarati. Ako je tvoj muškarac rekao da te voli, ali se počeo udaljavati, postoji bolji način da provjeriš njegove osjećaje prema tebi. Pitajući "zašto" je učinio ili rekao nešto tjera ga u da se prani ili osjeća djetinjasto i nezrelo. Na kraju krajeva, ti mu nisi majka, ti si njegova ljubavnica.

nije ni čudno 8 tipova žena kojih se muškarci "boje" i ne žele ih dugo uz sebe

Govoriš stvari poput: "Drži i mazi me još malo", iako je tvoj muškarac nježan i posvećuje ti pažnju

Mat Boggs to savršeno opisuje u svom seminaru "Cracking the Man Code" kada kaže da su muškarcima potrebni kratki, dostižni ciljevi da bi se osjećali uspješnima. Muškarci žele ugoditi ženama pa se moraju osjećati kao da su vitezovi u sjajnom oklopu kako bi nastavili dalje. Međutim, kad se potrudi posvetiti ti pažnju, drži te i grli dok gleda utakmicu, čita knjigu u blizini dok ti radiš manikuru, pusti ga da ode kad mu zatreba prostor. Ako ga stalno kritiziraš i govoriš mu da ti ne pruža dovoljno pažnje, samo ćeš ga odgurnuti od sebe. Umjesto toga, uživaj u vremenu kada ste zajedno, budi prisutna u tom trenutku i dopusti mu ode igrati PlayStation ili gledati video zapise na YouTubeu kad završi serija ili bude poluvrijeme.

Imaš ljubomorne ispade kada vidiš izdanja Playboya u njegovoj spavaćoj sobi ili njegove stare slike s prijateljicama

Istina je da je tvoj čovjek imao život prije nego što si ga upoznala. Uključivao je prošle veze i bivše djevojke i niz žena koje su mu i dalje prijateljice. Žena kojoj prijete ovi odnosi, prošli i sadašnji, u opasnosti je da ljubomorom udalji od sebe muškarca kojeg voli. Tvoj je muškarac napustio te veze s razlogom, a ako ti stalno pokazuje da te voli, onda nemaš razloga bojati se prošlosti. Njegovi prijatelji, muški i ženski, jednostavno nisu prijetnje.

prepoznaj obrazac Kako privući pravu ljubav i prestati birati pogrešne muškarce

Pronalaziš se u pjesmama poput "Moj život bi bio ništa bez tebe", "Bez tebe kao bez zraka" i "Izgubljena bez tvoje ljubavi"

Kad voliš sebe i stvoriš nevjerojatan život koji je neovisan o životu partnera, ne misliš da bi život bio besmislen bez njega. Iako bi ti, naravno, bilo slomljeno srce da ga izgubiš, u svom srcu znaš da ćeš "preživjeti" i da se nećeš izgubiti bez njegove ljubavi. Kad imaš dubok osjećaj samopouzdanja, prijatelje, profesiju koja te ispunjava i ljubav prema sebi, tvoj život nikada ne može biti loš.

Novo istraživanje: Za muškarce je stresno kada žene zarađuju više od njih

Posjeti missZDRAVA.hr