Ove noći iskoristi energiju punog Mjeseca na 5 načina

shutterstock Pun Mjesec pojavit će se danas na nebu malo prije 21 sat, a iako se zove ružičasti Mjesec, nije zapravo te boje
Kako spojiti rastuću energiju punog mjeseca s povlačenjem retrogradnog Merkura za stvaranje savršene noći? Ako si ljubiteljica simbolike, pusti maštu na volju i iskoristi energiju punog mjeseca za stvaranje kreativne i jedinstvene noći.
Vidi originalni članak

Nemoj dopustiti da ovo čudno vrijeme upropasti tvoj duh! Uz pomoć punog Mjeseca usmjeri energiju na ono pozitivno i ne zaboravi poslati malo dobre energije svima kojima je to sada potrebno.

Planiraj Halloween party na otvorenom

Ako si sretnica koja ima veliko dvorište ili terasu, s članovima zajedničkog kućanstva možeš napraviti tematsku zabavu na otvorenom. U ovoj noći  moći ćete uživati u snažnoj energiji punog mjeseca. Možeš unaprijed napraviti raspored kako bi izbjegla veliku gužvu, ali i kako bi osigurala mogućnost fizičke distance.

Ako spremaš zabavu za Noć vještica ponudi zdrave slatkiše, a ukrase izradi sama Zelena i nezaboravna zabava za Noć vještica

Pripremi prigodni zid za fotografiranje

Možda nisi znala, ali Halloween se u mnogim kulturama slavi kao tradicionalni praznik smrti i vrijeme je kada se ljudi prisjećaju svojih predaka. Pokušaj pronaći fotografije svojih roditelja, baka i djedova, tetki i ujaka. Ukoliko imaš djecu, slobodno ih uključi u projekt, kako bi se i oni pobliže upoznali s obiteljskim naslijeđem i svojim precima.

Ušuškaj se i kreni na putovanje "Zemljom mrtvih"

Ako još nisi pogledala prekrasan Disneyev/Pixarov film Coco, ovo je idealno vrijeme! Film donosi dirljivu priču o obitelji, kulturi i ljubavi, a zasigurno će te osvojiti odličnom animacijom, glazbom i pričom o povezanosti s našim precima, a i djeca će sigurno uživati u uzbudljivoj pustolovini s brojnim kosturima koji uopće ne djeluju strašno.

Pozovi prijatelje i obitelj na virtualnu tematsku zabavu 

S obzirom na trenutnu pandemiju koronavirusa, najsigurnija opcija organiziranja zabave je ona virtualna! Budi kreativna i pozovi prijatelje i obitelj da se maskiraju kod kuće te dođu na virtualnu zabavu preko aplikacije. Predlažemo da osmisliš prigodnu playlistu, sigurno smo da će te i ovakva zabava nasmijati i opustiti, a to je sve što ti treba u ovom novom normalnom vremenu. 

smoothie Napitak za vještice: Smoothie s đumbirom, cimetom i bundevom

Napravi "specijalne efekte" u svom domu

Povodom Noći vještica, korisno je znati kako napraviti posebne ukrase u kući, koristeći prostorije u vlastitom domu. Dopusti svojoj mašti potpunu slobodu i stvori izuzetno zastrašujuće efekte koji će zadiviti sve ukućane. Ako imaš veliku obitelj, potakni ih da iskoriste kreativnost punog mjeseca za ukrašavanje prostora; šišmiši, ruke, nokti, glazba ili soba posvećena čitanju priča o duhovima ili precima stvorit će odličnu atmosferu. 

Posjeti missZDRAVA.hr