Ova će 3 horoskopska znaka danas imati sjajan dan

shutterstock
Nakon jučerašnjih jakih energija zbog pomrčine mladog Mjeseca u znaku strijelca, danas je idealan dan raditi na promjenama koje su se dogodile s nedavnim tranzicijama.
Vidi originalni članak

Mladi mjesec označava vrijeme za početke, a danas se nalazi u znaku jarca te daje prostora za stvaranje pragmatične i marljive energije koja ti može pomoći da osmisliš ideje i planove koji će ti pomoći da dođeš do cilja do kojeg želiš doći. U kombinaciji sa Suncem koje se trenutno nalazi u znaku Strijelca, imat ćeš potrebu prošlost ostaviti iza sebe i fokusirati se na smisao života te iskoristiti hrabrost da stvoriš život kakav želiš. Ovu energiju još pojačavaju i Mars u škorpionu koji je trenutno u izazovnom aspektu sa Jupiterom u vodenjaku, no ne brini, ovaj aspekt ti može pomoći da se sve spoji kako treba.

Ovu pozitivnu energiju za sjajan dan imat će ova 3 znaka kako navodi Your Tango.

Vodenjak

(22. siječnja - 18. veljače)

Jupiter je još u tvom znaku, a dok se priprema za prijelaz u znak ribe, vidjet ćeš kako se više stvari događa i spaja nego tijekom cijele godine. Upravo je to moć Jupitera koji do zadnjeg trenutka u znaku vodenjaka čeka pravo vrijeme da pokaže koja je njegova svrha. U aspektu s Marsom u škorpionu aktivirat će se tvoja deseta kuća povezana s ambicijama te ćeš biti potaknuta da slijediš svoje snove o karijeri. Ova energija potaknut će te da pošalješ životopis, prihvatiš novi posao ili tražiš povišicu koju zaslužuješ. Možda poželiš raditi nešto potpuno drugačije od trenutnog kao što je rad na daljinu, ali zbog pomrčine koja je pogodila tvoju jedanaestu kuću zajedništva i prijateljstva, imat ćeš potrebu biti sa svojim dragim osobama.

astro kutak Horoskop za prosinac za svih 12 znakova

Škorpion

(23. listopada - 21. studenog)

Iako je sezona tvog znaka prošla, zbog utjecaja Marsa u škorpionu stvari će se činiti više pozitivnim i aktivnijim nego cijeli studeni. Trenutni aspekti Marsa sa Jupiterom i Plutonom nalaze se u tvojoj četvrtoj kući povezanoj sa domom i trećoj kući povezanoj sa komunikacijom što će potaknuti da izraziš svoje potrebe s ljudima s kojima dijeliš svoje kućno okruženje. Ako ne dijeliš i ne komuniciraš s ljudima, ne možeš očekivati da oni znaju što ti treba, a upravo bi ti današnji dan trebao donijeti neke pozitivne razgovore s tvojom obitelji. Ne zaboravi biti prema drugima kao što bi željela da su oni prema tebi. 

njezina misija je učiniti svijet boljim Žena rođena u znaku strijelca: Što možete očekivati od nje?

Jarac 

(22. prosinca - 19. siječnja)

Iako je prosinac za tebe mirniji mjesec koji zahtjeva da usporiš i suočiš se sa svim lekcijama i promjenama koje dolaze, ove godine je ipak drugačije. Ovaj mjesec će za tebe biti intenzivan zbog planetarnih aktivnosti koje se događaju u tvojoj natalnoj karti. Venera će biti retrogradna i u tvom znaku i potaknuti će te na razmišljanje o vlastitoj vrijednosti, egu i identitetu i tražiti te da razmisliš živiš li život kakav zaslužuješ i tko si. Događaju se promjene koje počinješ vidjeti, a današnja energije izazvat će razne osjećaje u tebi bitno je da njima pristupiš bez straha i uznemirenosti. Ti intenzivni osjećaji će te privlačiti da se pozabaviš s njima i bilo bi idealno da taj višak energije potrošiš fizičkom aktivnošću.

Posjeti missZDRAVA.hr