Ova 4 horoskopska znaka najbolji su supružnici!

shutterstock Doznajte što vam donosi Jupiter planet blagostanja i napretka, a ako znate gdje vam se nalazi podznak dobro je pročitati i značenje znaka u kojem vam se on nalazi
Hoće li biti dobar suprug? Horoskopski znak muškarca može otkriti puno toga o tome jesu li njegove osobine dobrodošle za brak
Vidi originalni članak

Jesi li se ikada zapitala koji će ti muškarac jednog dana biti suprug? OK, ne možemo ti reći hoćeš li se i za koga točno jednog dana udati. Međutim, zahvaljujući astrologiji, znamo koji se muškarci, prema horoskopskom znaku, najbolje osjećaju kao supružnici! 

Ova četiri horoskopska znaka postaju najbolji muževi

Vaga

Muškarci rođeni u znaku vage odlikuju se iskrenošću kada su osjećaji u pitanju. Ne plaše se da će ih netko povrijediti i žele puno sklada u vezi.

Dakle, rijetko će doći do svađe među vama, a ako i dođe, taj će čovjek učiniti sve samo da svađa prestane. Muškarci vage također otvoreno prenose svoje želje i potrebe.

Rak

Ako si pronašla muškarca rođenog u znaku raka: čestitamo! Ovi muškarci doista imaju sve što je potrebno dobrom suprugu. Brižni su, odani i osjećajni.

Muškarac rak će dati sve od sebe da te učini sretnom kao svoju ženu. A ako ti bude teško, učinit će sve da odagna loše raspoloženje. Ono što je ovdje od velike pomoći: muškarci rođeni u znaku raka obično se ne boje pokazati svoje osjećaje. A ako je jedna stvar važna u dobrom braku, definitivno je to činjenica da oba supružnika mogu biti sigurna u osjećaje svog bračnog partnera. 

Bik

Brak s muškarcem rođenim u znaku bika bit će senzualan i pouzdan! Muškarci s ovim znakom ne boje se čvrste veze.

Naprotiv, jako cijene što su u ozbiljnoj vezi i žele da im život bude siguran i stabilan. U brak donose najvažniji preduvjet - dobrotu.
Osim toga, muškarci bikovi su pustolovno nastrojeni i jako se vole zabavljati - zato ti u krevetu može biti izuzetno uzbudljivo dugi niz godina!

Djevica

Jedna od najboljih osobina muškaraca koji su rođeni u horoskopskom znaku djevice: vole imati stvari uredne i sređene. Oni pospremaju i čiste! Sami od sebe! Nikada se nećeš svađati sa suprugom oko čarapa u hodniku. 

Ali, naravno da i muškarci djevice imaju puno više od velike ljubavi prema urednosti: vole biti pouzdani, pošteni i odani ljudima koji su im važni. Vjernost je apsolutno neophodna za sretan brak.

Osim toga, muškarci djevice su iskreni. Ako je svađa na pomolu, pokušavaju brzo ukloniti probleme s otvorenim raspravama. A kad te pohvali, možeš biti sigurna da misli ozbiljno!

Posjeti missZDRAVA.hr