Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka se uvijek zaljube u pogrešnu osobu

Guliver/Shutterstock Horoskop
Jeste li i vi jedni od onih koji se brzo zaljube, ali često potom završe povrijeđeni i slomljenog srca? To bi moglo biti povezano s karakteristikama vašeg horoskopskog znaka!
Vidi originalni članak

Zaljubite se preko glave u nekoga, ali on ne osjeća isto prema vama? Ako vam se to već dogodilo, to je znak da se često ili uvijek zaljubite u pogrešnu osobu. Ova spoznaja je vrlo bolna i tjera vas da sumnjate u sebe.

Pogled na zvijezde može pomoći: imaju li tipične karakteristike vašeg horoskopskog znaka veze s činjenicom da uvijek odaberete pogrešnu osobu koja vam ne želi dati svoje srce? Koji drugi savjet vam spremaju vaše ljubavne zvijezde? To ćemo vam otkriti u nastavku…

Rakovi su vrlo osjetljive i draga osobe

Rakovi se smatraju vrlo senzibilnim i emocionalnim osobama. To ih čini vrlo osjetljivom osobom koju prijatelji i obitelj jako cijene zbog toga što je tako draga. U potrazi za velikom ljubavlju to može biti smetnja: prebrzo ulažete velike emocije prema strancu. Povjeravate mu svoje srce i često doživite odbijanje i razočaranje. Iskoristite ljubav u svom srcu i, unatoč svim zastojima, nemojte se zatvarati iza tvrde ljuske jer ste dobra baš takvi kakvi jeste. Naći ćete nekoga tko će cijeniti vašu osjetljivu narav.

Škorpionu pašu Rak i Bik Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljubav i seks

Ribe su beznadni romantičari

Poput rakova, ribe se vrlo brzo zaljube i često prebrzo poklone svoje srce. Razlog tome: nisu samo nesebične i veliki sanjari, nego su i jako romantične. Vjeruješ u ljubav na prvi pogled i da vas srodna duša čeka negdje tamo vani. Vaša nesebičnost i dobra narav često dovode do toga da ostanete povrijeđeni. Usprkos svemu, nemojte gubiti vjeru u ono što je u ljudima dobro!

Blizanci su često povrijeđeni

Osobe rođene u znaku blizanaca smatraju se osobito odanima, fokusiranima i vjernima. Ako su u vezi, žele da sve ide savršeno i spremne su za to dati sve. Većinu vremena cam to ne uspijeva zbog partnera jer vaša predanost nije dovoljno cijenjena. Nažalost, zbog toga blizanci često ostanu iznevjereni, odbačeni i povrijeđeni. Potreban vam je partner koji je jednako predan i pun ljubavi, poput vas - netko tko je jednako odan i orijentiran na budućnost u vezi. Ta vas osoba negdje čeka, samo ju morate pronaći.
 

horoskop za travanj Veliki ljubavni horoskop za travanj za sve znakove

Posjeti missZDRAVA.hr