Oprez! Nikada ne bi trebala raditi ove kompromise u vezi

shutterstock Razlike u mišljenjima često se javljaju u vezi i sasvim su normalne. Međutim, kada su u pitanju određene stvari, onda ne bi trebala raditi kompromise
Razlike u mišljenjima često se javljaju u vezi i sasvim su normalne. Međutim, kada su u pitanju određene stvari, onda ne bi trebala raditi kompromise...
Vidi originalni članak

Kad si svježe zaljubljena, željela bi učiniti sve da tvoj partner bude sretan, zar ne? Na kraju, želiš da se osjeća kao da ga jako voliš. To je, naravno, vrlo promišljeno od tebe, ali veza ipak zahtijeva dvoje ljudi, a to znači da ne bi trebala samo davati. Osobito, ako bi se morala mijenjati zbog svog partnera. 

Ne bi trebala odustajati od ovih stvari

Tvoja ideja o životu

Tvoj dragi voli se zabavljati u klubu, ali ti radije navečer ležiš na kauču? Nema problema, može izići s prijateljem. Želiš li opet živjeti u drugom gradu, ali tvoj dragi ima druge planove? Veze na daljinu danas više nisu neuobičajene i lako ih je preživjeti. Ali, volja za promjenom mora doći sama od sebe. Ako on ne želi ići s tobom, ne pokušavaj ga promijeniti i radije idi sama svojim putem.

Kako bi veza bila uspješna ove osobine bi trebala imati i ti 10 znakova da si pronašla savršenog partnera

Tvoji prijatelji i obitelj

To vrijedi i za tvoju najbližu okolinu. Samo zato što bi željela vidjeti svog partnera 24/7, to ne znači da više ne smiješ sretati svoje prijatelje. Redoviti izlasci s najboljim prijateljima samo su dio sretnog života. Međutim, ako on vidi stvari drugačije i moraš birati koga bi radije vidjela, zvona za uzbunu bi trebala zazvoniti. To vrijedi i za tvoje hobije. Radi ono što želiš raditi, a ne ono što tvoj partner smatra prikladnim.

pitanja koja si trebaš postaviti 3 koraka za vraćanje seksualne želje u dugim vezama i brakovima

Tvoji principi

Komunikacija jest i ostat će ključ za dobru vezu. Ako ti se nešto ne sviđa, najbolje je to odmah riješiti umjesto da se grizeš iznutra. Otvoreno razgovarajte i recite jedno drugome gdje su granice. Uostalom, zajedno ste jer se volite onakvima kakvi jeste. Ne zato da oblikujete savršenog partnera. Ako ćete biti ravnopravni i otvoreni, kompromisi će nestati sami od sebe.

Kako reagirati? 10 znakova da je osoba koja ti se sviđa emocionalno nedostupna

Posjeti missZDRAVA.hr