Tri univerzalna pravila kako osvojiti muškarca

shutterstock
Iskazivanje dobre volje i spremnosti da prihvatiš ženske članove njegove obitelji, kao i prijateljice i kolegice, dobar je prvi korak. Super trendi komadi odjeće koje nosiš da bi zadivila prijateljice, muškarce obično ostavljaju ravnodušnim.
Vidi originalni članak

Nikada ne kritiziraj druge žene

U društvu muškaraca nikada ne napadaj druge žene, to te nikuda neće odvesti. Muškarcima je potrebno da se uvjere kako si sigurna u sebe, a ne da nekome zavidiš ili čak da ga mrziš. Razmišljaj ovako, ako vas dvoje započnete vezu, onda ćeš se susresti s njegovom majkom, sestrom, prijateljicom s kojom on želi provoditi vrijeme.

Iskazivanje dobre volje i spremnosti da prihvatiš ženske članove njegove obitelji, kao i prijateljice i kolegice, dobar je prvi korak. Ili, razmišljaj o tome na ovaj način, nečije vrline i dobre strane neće umanjiti tvoju vrijednost. No, ljubomora i zavist to svakako čine.

kakav je tvoj partner? 8 stvari koje muškarci rade jedino s ženom koju vole

Zavedi ga univerzalnom seksi odjećom

Super trendi komadi koje nosiš da bi zadivila prijateljice, muškarce obično ostavljaju ravnodušnim. Doduše, muškarci ne vole ni maksi-haljine ni haljina-hlače, ni kombinezone, kao ni dimije. S druge strane, ne moraš nositi ni ultraseksi haljine da bi privukla njegovu pažnju. Dobro, što je onda, prema muškom mišljenju, univerzalno seksi? Žena u bijeloj bluzi/majici, uskim trapericama i cipelama s visokom potpeticom.

Nemoj ići u lov

To je elementarno pravilo privlačnosti. Izlazi da bi se zabavila, a ne da bi upoznala budućeg supruga. Djevojke se uglavnom fokusiraju na pronalaženje gospodina Pravog, a zapravo bi se trebale prepustiti zabavi i uživanju u malim stvarima –dobroj glazbi, društvu i piću. Često nisu ni svjesne da muškarci zapravo to osjete i doživljavaju kao pritisak.

S druge strane, ne postoji ništa privlačnije od žene koja ostavlja dojam da je zadovoljna sobom i onim što se oko nje događa. Zato, naruči piće i uživaj. To je, zapravo, najbolji mamac za muškarce.

Razotkrij pet tipova zavodnika.

Posjeti missZDRAVA.hr