Intenziv škola i radionice osobne promjene – Stvorite novo ja!

Thinkstock
Ne propustite 14.09.2017. posljednji ciklus radionica ove godine u Hrvatskoj! Odlučili ste da Vam je dosta ovakvog života, veza, umora, bolesti, stresa i neimanja obilja? Želite biti zdravi, sretni, odmorni i uživati u skladnim odnosima i obilju? Odlično!
Vidi originalni članak

Dana 14.09.2017. kreće posljednja ovogodišnja Intenziv škola osobnog razvoja u Zagrebu. Pridružite se posljednjoj grupi ove godine kako bi naučili, uz vodstvo ove iznimne predavačice i terapeutkinje, alate i tehnike kako se osloboditi tereta prošlosti, povratiti zdravlje, kreirati život kakav želite i ispuniti svoje snove!

Ove radionice obiluju praktičnim alatima kojima postižemo promjene u samoj nutrini nas samih. Naučite tehnike koje omogućavaju tijelu i umu da simultano prođu duboku transformaciju. Stoga, ako želite upoznati sebe na dubljem nivou, shvatiti zašto vam se neke stvari iznova događaju (ili ne događaju), zašto obolijevate, kako stvoriti harmonične odnose i privući obilje u vaš život – i kako promijeniti svoj život da živite bolje, sretno, zdravo i ispunjeno – rezervirajte svoje mjesto sada jer je ovo vjerojatno posljednji put održavanja ovih radionica u Hrvatskoj.

Naučite o snazi uma, misli i uvjerenja kojima kreirate svoj život. Spoznajte kako su naše navike povezane s našim mozgom i kako ih promijeniti. U sigurnom okruženju suočite se s emocijama koje su potisnute u tijelu i oslobodite tijelo i život svega što vas drži u prošlosti. Naučite osnove kvantne fizike kako bi razumjeli nevidljivo polje energije u kojem se kriju beskrajne mogućnosti, spoznajući da energija odlazi onamo kamo usmjeravate svoju pažnju kreirajući time sve ono što vam se događa ili ne događa u životu  -kako bi kreirali svoj nov život. Koristeći konkretne alate, tehnike i smjernice promjene osjećate u nutrini svoga bića, a one se potom manifestiraju na svim životnim poljima.

Petra intenzivno vodi individualne i grupne terapije i radionice u Hrvatskoj i inozemstvu. Satovi i radionice koje vodi nastali su kao rezultat njenog dugogodišnjeg iskustva u radu kao terapeutkinje i učiteljice joge – oni su fuzija raznih iscjeljujućih tehnika što ih čini jedinstvenima, intuitivnima i oslobađajućima. Prateći najnovija istraživanja i saznanja iz područja Body&mind medicine Petra aktivno sudjeluje na konferencijama i treninzima diljem svijeta te prati i uz tim znanstvenika provodi najnovija istraživanja u području medicine uma i tijela, kvantne fizike, neuroznanosti i duša.

Kontinuirano se školuje, između ostalog, u Institutu Michaela Newtona i na radionicama dr. Joe Dispenze na kojima sudjeluje kao član tima te sudjeluje u edukaciji drugih terapeuta u svijetu. Osim toga, Petra je sama prošla dug put rada na sebi, suočavanja sa svojim slabostima koje su potom postajale njene jakosti, bolesti te kretanja s bolnog, mračnog i teškog kraja spektra prema obilju, ljubavi, radosti i miru. Petra i danas neprekidno uči i radi na sebi, zahvalna na svim učiteljima, suradnicima i učenicima s kojima dijeli svoj put.

Škola kroz osam radionica:

Na prvoj radionici učimo o povezanosti neravnoteže u našem fizičkom tijelu i u životu s okolnostima u kojima živimo, vezama, poslom, obitelji te našim mislima, emocijama i uvjerenjima. Na svakoj sljedećoj dublje upoznajemo naše energetske centre te vezu pojedinog energetskog centra sa svime što vam se događa u životu. Učimo prepoznati obrasce, vjerovanja, misli, emocije i traume koje slabe vaše tijelo, ali i uravnotežiti se, napraviti konkretne promjene, iscijeliti i ojačati sebe na fizičkoj, mentalnoj i emocionalnoj razini te korak po korak započeti živjeti život kakav uistinu želite.

Posjeti missZDRAVA.hr