Horoskop za sve znakove za razdoblje Djevice

Guliver/Shutterstock
Sezona Djevice 2020. službeno je započela 22. kolovoza i tu je da nam pomogne u prijelazu iz lepršavog ljeta u zahtjevniju jesensku sezonu. Dok Sunce putuje kroz Djevicu, svi ćemo osjećati potrebu da se bolje organiziramo i vodimo brigu o sebi. Ovo je sjajno razdoblje za generalno pospremanje kuće i početak kovanja novih poslovnih planova. Naravno, ova će energija na svaki znak utjecati drugačije.
Vidi originalni članak

Ovan

Ako vam je život pomalo neuredan od kada je ljeto počelo, to je u redu, jer imate super-energiziranu kozmičku priliku za čišćenje stvari. Usredotočite priliv energije na to da svoju rutinu oplemenite, a raspored bolje organizirate. Ako ste se trudili da svoj životni stil učinite funkcionalnijim, iskoristite ovaj trenutak - počnite vježbati, napravite super zdravu namirnicu i usredotočite se na održavanje bolje ravnoteže između radnog i privatnog života.

Bik

Sezona Djevice nudi vam mogućnost da usavršite svoje planove kako da ono o čemu ste maštali pretvorite u stvarnost. Pronađite način kako da u svoju rutinu uključite stvari koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Ako više energije usmjerite na ono oko čega ste strastveni potaknut ćete svoju kreativnu energiju, a to bi vam se moglo isplatiti.

Blizanci

Očistite temeljito svoj životni prostor. Organizirajte se dobro i izbacite iz ladica i ormara sve ono što vam ne treba kako biste svoj dom   pretvorili u lijepo utočište. Jer, ako se osjećate organizirano i ugodno u svom prostoru, općenito ćete biti produktivniji.

ljubav, sloboda, povjerenje Horoskop: Što svaki znak želi dobiti u vezi, ali nikad to neće tražiti?

Rak

Osjećate se društveno, energično i spremno organizirati svoj raspored. Samo pazite da energiju pametno koristite. Pokušajte što prije obaviti manje zanimljive zadatke sa svog popisa zadataka na poslu i iskoristite provalu svoje ekstrovertiranosti kroz druženje i dopisivanje s prijateljima. Poznato je da se često povlačite u svoju školjku, ali bit ćete usredotočeni na komuniciranje i razmjenu informacija tijekom cijelog ovog perioda.

Lav

Ako ste proteklih mjesec dana slavili rođendan u velikom stilu i trošili previše novca na ljetovanju sada je prilika da svoje financije dovedete u red. Napravite plan uštede, odredite proračun i pridržavajte ga se. Pospremite kuću i osjećat će te se samouvjerenije  dok završava ljetna sezona.

Djevica

Sretan rođendan, Djevice! Energija vašeg znaka prirodno je sklona samopožrtvovanju i usmjeravanju sve svoje energije u pomoć drugima, ali ovaj mjesec je fenomenalno vrijeme da se fokusirate na sebe. Preusmjeravanjem pažnje na sebe, moći ćete vidjeti svoje prednosti na potpuno novi način. Uživajte u svom samopouzdanju i ne bojte se pokazati ga. Svemir je na vašoj strani.

23. kolovoza - 22. rujna Astro profil djevice: Osobine, ljubav, karijera, obitelj i prijetelji

Vaga

Letna sezona za vas je bila vrlo društvena, primijetit ćete kako vam se energija usporava ovog mjeseca. Poštujte to stanje i ne pokušavajte nadjačati svoju iscrpljenost kofeinom. U redu je prorijediti svoje društvene kontakte kako biste imali više vremena za odmor i istraživanje svoje duhovne strane. Kad ste toliko zauzeti društvenim životom, a energija vam je usredotočena na međuljudske odnose, može biti teško razviti snažnu duhovnu vezu sa sobom. Dajte prednost samoći kako biste rasli. 

Škorpion

Proteklih mjeseci bili smo preplavljeni informacijama o svim vrstama rasne i društvene nejednakosti, a kao Škorpion koji duboko osjeća, to je na vas imalo velikog utjecaja. Ovaj je mjesec sjajno je vrijeme da se zaustavite i zabavite organiziranjem koraka koje možete poduzeti u svojoj rutini kako biste zaista napravili značajan iskorak u pitanjima koja su vam bitna. Nemojte se oslanjati isključivo na suradnike, preuzmite odgovornosti i učinite korisne stvari ne samo za sebe nego i za zajednicu.

Blizanci zarađuju u svijetu tehnologije, a Bikovi u sportu Kako se svaki od horoskopskih znakova može obogatiti

Strijelac

Ovaj mjesec je idealno vrijeme da zasjate u karijeri. Vi ste na vrhu svoje moći na radnom mjestu jer imate jasnu viziju kako želite profesionalno nastaviti, a to ste neko vrijeme čekali. Ponovno napišite svoj životopis ili dodajte projekte na kojima ste radili jer bi to moglo impresionirati vašeg budućeg šefa, ako tražite novi posao. Napravite sve što možete učiniti kako biste pokazali svoj set vještina i što trenutno možete ponuditi.

Jarac

Mozak vam upija stvari poput spužve pa uzmite vrijeme kako biste naučili nešto novo, ali nemojte to činiti samo zato što morate ili zato što će vam to unaprijediti karijeru. Učinite to jer stimulira vaš um i pobuđuje vaše strasti. Nikad niste prestari da krenete novim putem ili započnete novi posao, prigrlite beskrajne mogućnosti koje svemir može ponuditi i recite da nečemu neočekivanom. Dah svježe energije možda je poveznica koja vam nedostaje.

 

Vodenjak

Postavljanje ili držanje osobnih granica nužno je kada je u pitanju vlastita dobrobit. Ako vam netko duguje novac, prelazi vaše granice ili nije bio iskren s vama, skupite hrabrost da to realno sagledate. Teško je biti ranjiv, posebno za zračni znak poput vas, ali iskrenost je najbolja politika. Ako sada ne postupite iskreno, to će vas stalno progoniti, zato se sada oslobodite tereta.

 
 

Ribe

Ovaj mjesec vaša tema bi trebala biti poboljšavanje odnosa s okolinom. Pogledajte što je dobro, a što loše u vašim odnosima privatnim i poslovnim. U razgovoru sa šefom recite svoje mišljenje, ali zadržite poslovnost. Suprotno tome, nemojte se suzdržavati reći partneru što volite u vašoj vezi jer ćete tako dobiti više toga.

Posjeti missZDRAVA.hr