Gledaj nas u LIVE emisiji o anđelima i porukama koje nam prenose!

Zdrava Krava
Samo za tebe, pripremili smo posebno izdanje Live emisije o anđelima i anđeoskim porukama u studiju Zdrave Krave. Naša gošća bit će Martina Tišljar, autorica anđeoskih poruka koje rado čitate svakodnevno na Zdravoj Kravi.
Vidi originalni članak
Emisiju možeš pratiti uživo na Facebooku Zdrave Krave, 27. ožujka u 10 sati. U emisiji ćemo pričati o anđelima, o iscjeljivanju, o našim unutarnjim vodičima, o povjerenju u život, ljubav i dobro. Također, otkrit ćemo u kojim situacijama ti anđeli mogu pomoći, a u kojima se ne žele miješati.

Naša gošća je Martina Tišljar, autorica anđeoskih poruka na Zdravoj Kravi.  Martina održava radionice, seminare pod nazivom Druženje s Anđelima, a radi i individualna savjetovanja s Anđelima. Jedna je od certificiranih praktičara Tehnike Emocionalne Slobode (EFT) na ovim prostorima, a jedina radi kao praktičar Reprogramiranja Matrice pomoću EFT-a.

"Danas vjerujem u čuda jer vjerujem u sebe! Anđeli su me naučili da čuda ne postoje, ne u smislu u kojem mi mislimo o njima. Ono što mi nazivamo čudima je jednostavnost u svom prirodnom stanju. Život sam je čudo, svi smo mi Božansko čudo", kaže Martina.

Ispuni obrazac ispod članka i postavi pitanje!

Ako želiš da u emisiji odgovorimo baš na tvoje pitanje, ispuni obrazac ispod članka, postavi pitanje vezano uz anđele, jer na najzanimljivija pitanja ćemo odgovoriti direktno u Live prijenosu. Također, autor najzanimljivijeg pitanja ili komentara na Facebook zidu tijekom Live prijenosa osvojit će Angels reading kod Martine Tišljar.

Budi s nama u utorak, 27.3. u 10 sati na našoj Facebook stranici.

Fill out my online form.
Posjeti missZDRAVA.hr