Jolie kaže da ima 'dokaz' da je Brad Pitt obiteljski nasilnik

shutterstock
Od dana kad su se prvi put sreli na setu Gospodina i gospođe Smith, Angelina Jolie i Brad Pitt bili su "It Couple".
Vidi originalni članak

Oni su bili aktualna tema prije nego što smo znali što su hashtagovi. Vrijeme se činilo kao da je naklonjeno opasno zaljubljenom i nadljudski seksi paru koji je zaradio nadimak "Brangelina", potvrđujući ujedinjeni status superzvijezda. No, nakon burne veze koja je rezultirala brakom i šestero djece - troje usvojene, troje biološke bajci je, nažalost, došao kraj kada je Angelina Jolie 19. rujna 2016. podnijela zahtjev za razvod.

I premda su se službeno razveli 12. travnja 2019. brakorazvodna parnica se još vodi oko nekih pitanja. Danas se iz sudnice, zahvaljujući nedavno podnesenim dokumentima, pročulo da Jolie ima dokaze koji potkrepljuju optužbe za obiteljsko nasilje protiv bivšeg supruga nagrađenog Oscarom, piše YourTango.

nekad ili sad? Jolie, pitanjem pratiteljima ispod fotografije pokazala da stvarno ima problem

Što znamo o novim optužbama Angeline Jolie protiv Brada Pitta?

Angelina Jolie kaže da planira ponuditi "dokaz" da je Pitt bio nasilan prema njoj. Također je podnijela zaseban sudski dokument koji se odnosi na svjedočenje njihove malodobne djece. No, nisu objavljeni nikakvi dodatni detalji, uključujući detalje o prirodi navodnog nasilja u obitelji.

Izvor blizak slučaju kaže da su optužbe lažne. "Ovo je samo još jedan slučaj da Angelina mijenja narativ kad joj odgovara. Osim jedne optužbe koju je izrekla 2016. godine koja je istražena i odbačena, nikada nije bilo drugih policijskih izvještaja ili čak optužbi o nasilnoj naravi Brada Pitta ", rekao je izvor blizak slučaju za Entertainment Tonight.

Jolie je prethodno optužila Pitta za zlostavljanje djece. Još 2016. godine Pitt je prijavljen i Odjelu LA-a za dječje i obiteljske slučajeve (DCFS) nakon incidenta koji se navodno dogodio u obitelji na privatnom međunarodnom letu. Nekoliko detalja o onome što se dogodilo objavljeno je u javnosti, a FBI je samo potvrdio da se između glumca i njegovog sina dogodio "incident zbog dobrobiti djeteta".

Zašto je glumica Angelina Jolie ponovno šokirala obožavatelje? Angelina Jolie šokira mršavošću!

Vjerovalo se da je došlo do prepirki između Pitta i tada 15-godišnjeg sina Maddoxa pred Angelinom. Ime osobe koja je podnijela početno izvješće nikada nije službeno potvrđeno, iako su izvori implicirali da je Angelina Jolie osoba koja je anonimno pozvala vlasti. Nakon provođenja istrage, obje agencije zaključuju svoje slučajeve kao neutemeljene, a protiv glumca nije podignuta optužnica.

"Kao odgovor na optužbe izrečene nakon leta unutar posebne zrakoplovne jurisdikcije Sjedinjenih Država koji je sletio u Los Angeles, a u kojem su se nalazili Brad Pitt i njegova djeca, FBI je izvršio uvid u okolnosti i odlučio da neće voditi daljnu istragu", rekao je FBI u svojoj službenoj izjavi.

Pitt je izjavio da su ga optužbe povrijedile. "Tužno je kad se neke stvari plasiraju u javnosti i krivo tumače", rekao je za GQ. "Više se brinem zbog svoje djece, što su izložena tim lažima i utjecaju na njihove živote", nastavio je. "I naravno, to se ne radi s bilo kakvom uvidom u istinitost - radi se za prodaju i senzacionalizam, a to me boli. U svojoj trenutnoj situaciji više se brinem o prezentaciji u medijima koju imaju moja djeca."

Posjeti missZDRAVA.hr