5 stvari koje vrlo lako mogu seksualno uzbuditi većinu žena

Guliver/Shutterstock
Za neke od nas, razlog za seksualno uzbuđenje ne mora biti neka tradicionalna romantična gesta partnera, već to mogu biti i svakodnevne sitnice. Ma koliko da ste dugo u vezi, upravo te sitnice vaš odnos s partnerom održavaju stabilnim.
Vidi originalni članak

muškarci žene seks Kako bi izbjegle ljubavne patnje, evo što žene trebaju znati o muškarcima

Otkrij pet stvari koje nas najčešće seksualno uzbuđuju i pročitajte zbog čega je to tako.

Njegov glas

Dubok glas asocira na dominaciju i snagu. “Žensko tijelo različito reagira na različite muške glasove i može ih povezati sa seksom ili romantičnošću, što nije toliko značajno kada su ženski glasovi u pitanju”, kaže stručnjakinja za odnose među spolovima April Mancini.

Njegove ruke

Ovdje govorimo o tome kako žene reagiraju na mišićave i njegovane ruke muškarca. “Što veće i snažnije, to bolje”, kaže Mancini. “Ima nešto u snažnim rukama, pa makar one bile prekrivene žuljevima.”, dodaje ona.

Četiri naizgled poželjna tipa muškaraca i njihove manje lijepe strane

Namrštena obrva

Jedno istraživanje pokazalo je da su ženama manje atraktivni muškarci koji izgledaju sretno od onih koji djeluju ponosno i ozbiljno. 

Odora

Odora implicira da je on stekao moć i pokazuje je putem odjeće”, kaže Mancini. ”Vjerojatno će se mnoge žene osjećati sigurno u blizini muškarca u odori. Pokraj muževnog muškarca osjećat će se još ženstvenije”, dodaje ona.

Kućni poslovi

Podjela kućnanskih poslova postala je jako važna za funkcioniranje jedne veze. Pravedna podjela poslova znači i emotivnu podršku partneru, i to je razlog zbog kojeg se uzbudimo kada ga vidimo kako pere, kuha ili ide po namirnice u dućan. Zajedničko pranje suđa kao afrodizijak?

Intimni miris brine žene Donosimo odgovore na 4 neugodna pitanja o seksu

Posjeti missZDRAVA.hr