3 horoskopska znaka koja će ovaj tjedan patiti zbog ljubavi

shutterstock
Ovi znakovi moraju biti posebno oprezni ako ne žele da njihove veze dramatično završe u periodu od 30. siječnja do 5. veljače.
Vidi originalni članak

Lav

Ovaj tjedan je pun Mjesec unutar vašeg znaka te bi vas mogao natjerati da se više usredotočite na sebe što može dovesti do izazova u odnosima. Iako bi zdrava veza trebala ispunjavati i vaše i partnerove potrebe, fokusiranje na njih ovaj tjedan može vašem partneru dati osjećaj kao da se sve vrti samo oko vas. Naravno, postoji zdrava ravnoteža koju treba postići, ali ovaj tjedan može vam se činiti da će toliko toga što ste pokušali ignorirati ili čemu ste se ranije bavili isplivati na površinu i dovesti do sukoba.

Pun Mjesec u lavu ovaj tjedan nalikuje mladom Mjesecu u lavu koji se dogodio krajem srpnja 2022. Razmislite o tom periodu i prisjetite se što se tada dogodilo kako biste znali što očekivati ovaj tjedan. 

Prekidi uvijek proizlaze iz nerazumijevanja, a ovaj tjedan će vam biti najveći izazov osjećati se kao da ste na istoj valnoj duljini sa svojim partnerom. Iako svoj odnos možda možete spasiti, morat ćete pripaziti na svoju ljutnju i pobrinuti se da o svom partneru razmišljate onoliko koliko mislite o sebi.

Blizanci

Mars je unutar svog horoskopskog znaka od kraja kolovoza 2022., a od tada je završio svoju retrogradnu fazu i kreće se kroz slične stupnjeve kao tijekom rujna i listopada prošle godine. Nastavit će s ovim plesom do kraja ožujka kada kreće dalje, a vi ćete se osjećati kao da ste preživjeli ovo razdoblje i da ste uspjeli naučiti što god ste trebali naučiti iz svih tih iskušenja. 

Ovaj tjedan kada se Mars u blizancima uskladi s Venerom u ribama, aktivirajući sebe i stvari vezane uz posao i financije, osjetit ćete pomak u svojoj romantičnoj vezi, no ne nužno na bolje. To nije iznenađujuće s obzirom na to da već neko vrijeme niste baš zadovoljni ovim područjem svog života.

Ovaj tjedan želite uložiti što više vremena i energije u svoju karijeru i financije što znači da je vaš fokus potpuno uklonjen s romantičnog života i partnera. U nekim vezama ovo je faza u kojoj veze postaju snažnije jer partneri osjete međusobnu podršku, ali za druge će pružiti jasnoću i prostor da uvide da nisu sve veze vrijedne spašavanja.

Ribe

Ovaj tjedan ćete morati voditi više računa o vlastitim emocijama kako vas ne bi pogodile. Pun Mjesec ovog tjedna nalazi se u vašem zdravstvenom sektoru što vas navodi da razmišljate o svom romantičnom životu na, pogađate, zdraviji način. Bit ćete prisiljeni da razmislite o tome kako se "zdravlje" vašeg romantičnog života promijenilo od kraja srpnja do sada.

To je ono što uvjetuje ostale događaje tjedna. Žudite za zdravom, dinamičnom vezom, no to ne znači da je romantika za vas mrtva, nego samo da vam je potrebna da biste vi bili zdravi, što mentalno tako i fizički. Kao kozmički ljubavnici, Venera i Mars udružit će svoj utjecaj. Iako se ovaj tjedan možda nećete nužno odljubiti, vaša veza će trebati malo restrukturiranja kako bi nastavila rasti.

To može donijeti neke teške razgovore jer je Sjeverni čvor u Biku aktiviran ovaj tjedan, otvarajući teme komunikacije. Na vama je da odlučite je li ovo ljubav za koju vrijedi raditi ili je bolje da je konačno otpustite.
 

Škorpionu pašu Rak i Bik Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljubav i seks

Posjeti missZDRAVA.hr