3 horoskopska znaka čiji će se ljubavni život od danas dramatično promijeniti

shutterstock
Merkur danas prelazi u znak jarca i pun je domišljatosti i promjena, a može donijeti i drastične promjene u tvom ljubavnom životu.
Vidi originalni članak

Jedan od nevjerojatnih aspekata ovog tranzita je to što te tjera da zaboraviš nemoguće i omogućuje ti da sve sagledaš s pragmatičnog, razumnog i realnog stajališta. Iako odnosi nisu uvijek tako razumni, još uvijek su ti potrebni faktori ciljevi i poslovi koje trebaš delegirati. Merkur u jarcu donosi ti stvarna rješenja koja možeš primijeniti na svoj život. 

Ova tri znaka su oni čiji će se ljubavni život dramatično mijenja za vrijeme Merkura u jarcu počevši od 13. prosinca 2021., ovaj tranzit će ti omogućiti da ugledaš svjetlo kada su u pitanju tvoje veze te ćeš dobiti uvid u ono što treba ostati, a što mora otići i to je dobra stvar. Sada je idealna trenutak da porazgovaraš s partnerom o vašoj vezi i osvježiš i obnoviš vezu pa tako i njen seksualni aspekt. 

astro kutak Horoskop za prosinac za svih 12 znakova

Bik

Merkur u jarcu će ti pomoći da shvatiš svoju sadašnju vezu. To ne znači nužno da je ona besmislena, ali možda počneš gledati stvari na novi način te ćeš ih htjeti promijeniti i nadograditi. To bi moglo biti u obliku prijelaza u ozbiljnu vezu i zajedničkog života ili braka. Što god se dogodilo, možeš to shvatiti kao kretanje naprijed, pozitivno i sa svrhom. Merkur u jarcu neće ti dopustiti da tvoja veza stagnira, već možeš očekivati velike razgovore s partnerom i fantastične rezultate. 

Najbolji parovi 12 najboljih horoskopskih parova za brak

Vaga

Tvoj ljubavni život uskoro će se dramatično promijeniti jer ste ti i tvoj partner evoluirali na novu razinu u životu i ljubavi. Oboje želite određene stvari, ali nikada niste imali hrabrosti da se te stvari dogode. Merkur u jarcu sa sobom nosi energiju promjene, a na sreću ta energija je agresivna i pozitivna. Ako si željela odnos podići na sljedeću razinu, što god to podrazumijevalo, ovo je vrijeme kada tebe i tvog partnera štiti i podržava svemir, čak i ako žudiš za nečim odvažnim ili riskantnim. Idealno je vrijeme da izneseš svoje mišljenje u ljubavi i da svoj ljubavni život živiš u potpunosti.

Škoripion

Merkur u jarcu je uz tebe, a na tebi je da iskoristiš njegove kvalitete. Ono što možeš očekivati tijekom ovog tranzita je sposobnost da nadoknadiš svoje gubitke i izgradiš sjajne nove ideje sa svojim partnerom. Ti i tvoj partner prepoznajete da je svaka šteta nastala u prošlosti sada gotova i dovršena. Oboje ste spremni napisati novo poglavlje u svom ljubavnom životu i otkrit ćete da ovaj tranzit čini izražavanje i komunikaciju novih ideja vrlo lakim. Poželjet ćete razumjeti ono što imate tako da ga rastavite i ponovno sastavite bez negativnih nedostataka. Ovo je fantastično vrijeme za tebe i ako učiniš pravu stvar, moći ćeš svoj ljubavni život osigurati u sreći, zdravlju i dugovječnosti.  

Otkrij koji je tvoj najbolji astrološki prijatelj Horoskopski znakovi koji si najbolje odgovaraju kao prijatelji

 

 

 

Posjeti missZDRAVA.hr