12 najboljih horoskopskih parova za brak

shutterstock
Kompatibilnost je sastavni čimbenik koji doprinosi uspjehu veze. Bilo da si tek u početnoj romansi ili u ozbiljnoj vezi, poznavanje razine kompatibilnosti s tvojim partnerom može pomoći u poboljšanju vaše veze.
Vidi originalni članak

U spektru astrologije, određeni znakovi se kvalificiraju kao najbolji horoskopski parovi, dok bi nekima bilo bolje da se drže podalje jedno od drugog. Prije nego što se odučiš svoju vezu podići na višu razinu ili kažeš sudbonosno da, bilo bi dobro da znaš jesu li vaši horoskopski znakovi kompatibilni.

Donosimo ti 12 najboljih horoskopskih parova za brak!

Ovan i vaga

Ovan je prvi znak zodijaka koji je često dominantan, a voli biti najbolji kada je u romantičnoj vezi, a vaga koja je dobroćudna idealan je znak za njega. Ovnom vlada Mars, planet seksa i strasti, dok vagom vlada planet ljubavi Venera. Upravo zbog tih planeta ova dva znaka imaju instantnu kompatibilnost i na fizičkoj i na emocionalnoj razini. Strast ovna uravnotežena je diplomatskom, neodlučnom i otvorenom prirodom vage.

Bik i rak

O ljubavi o ova dva znaka može se čitati u knjigama, ali i svjedočiti u stvarnom životu. Oni se razumiju na dubokoj razini. Rak u ovu vezu unosi dobro raspoloženje i mirnu narav, a bik strast i odlučnost. Oba znaka zodijaka su orijentirana na predanost i cijene intimnost, obitelj i odanost. Ovaj horoskopski par trebao bi se vjenčati jer bik s lakoćom može nadopuniti raka, otvarajući mu nova iskustva. Maženje vikendom, izlasci u pidžamama i beskrajna romansa srž su braka bika i raka. Njihova emocionalna zrelost i žestoka odanost u vezi čine ih moćnim parom. 

S njima nećeš pogriješiti! Ova 4 horoskopska znaka najbolji su supružnici!

Blizanci i vodenjak

Mentalna i emocionalna povezanost ovog horoskopskog para je iznad svega. Kada Blizanci imaju slučajan susret s Vodenjakom, čini se kao da se poznaju godinama, iako bi to mogao biti njihov prvi spoj. Oba znaka žude za uzbuđenjem, kreativnošću i osjećajem slobode u vezi. Ono što ih čini kompatibilnim za brak je njihovo razumijevanje zbog sličnih potreba.

Strijelac i ovan

Kada se ova dva vatrena znaka spoje, iskre intenzivne strasti eksplodiraju posvuda. Oba znaka donose ludu količinu energije u vezu i spremni su prevladati sve što im život baci na put. Oboje su nevjerojatno znatiželjni, živahni, pričljivi i razigrani ljudi.

Škorpion i ribe

Karizmatične i emotivne Ribe savršeno dobro znaju kako se nositi s grubom vanjštinom Škorpiona. Budući da i Ribama i Škorpionom dominira isti element (voda), oni imaju prirodnu sklonost jedno prema drugom. Oboje su svjesni stajališta i ideala koje svaki zastupa, te se stoga međusobno poštuju. Škorpion privlači ribu svojom snagom i tajnovitošću, dok njega riba privlači ljubaznim i brižnim ponašanjem. Kada je u pitanju fizička intimnost, privlačnost i strast ova dva znaka je moćna.

Jarac i djevica

Ambiciozan jarac traži nekoga tko dijeli njegov san i predanost, a upravo metodična i disciplinirana djevica pomaže jarcu u postizanju svojih ciljeva. Kada se djevica i jarac nađu u vezi, to može trajati vječno. Oba znaka posvećuju svoje vrijeme u vezi jedan drugome i ne žure u donošenju odluka te su oboje racionalni i manje skloni sudjelovanju u besmislenim raspravama, ali i razboriti te se lako nose s teškim situacijama. 

Otkrij koji je tvoj najbolji astrološki prijatelj Horoskopski znakovi koji si najbolje odgovaraju kao prijatelji

Vaga i blizanci

Odnos Vage i Blizanaca izgrađen je na snažnoj intelektualnoj povezanosti. Oba su zračni znakovi i potrebna im je visoka razina mentalne stimulacije. Pokazuju visoku razinu razumijevanja i uvažavanja jedan drugome, što ih čini izvrsnim spojem. Uvijek skladan par koji održava harmoniju svoje veze nudeći jedno drugome prijateljstvo, obrazovanje i razumijevanje.

Ribe i jarac

Ova dva znaka najbolji su primjer da se suprotnosti privlače. Praktičan jarac nadopunjuje poetičnu prirodu ribe i gaje međusobno poštovanje jedan prema drugom što ih čini kompatibilnim. Temeljita i snažna priroda jarca ključna je u suočavanju s promjenama raspoloženja ribe. Opuštena riba spremna je prilagoditi se promjenjivim situacijama što nadopunjuje jarca i omogućuje mu da se osjeća slobodno u njihovoj vezi bez osjećaja usamljenosti.

na što padaju? Sitnice po kojima svaki od horoskopskih znakova zna da je zaljubljen

Lavi i Strijelac

Između lava i strijelca postoji mnogo strasti, jer oba znaka uživaju u životu i cijene druge. Oboje su strastveni u pogledu onoga što žele od života i nevjerojatno podržavaju jedan drugoga u postizanju bilo kojeg cilja ili želje koje imaju. Jedan od najmoćnijih parova kojem svi zavide očaravajućim žarom pristupaju životu, ljubavi i jedan drugome.

Škorpion i rak

Ovaj par dijeli sličan moral, međusobno se nadahnjuju i imaju duboko emocionalno razumijevanje. Rak pruža ravnotežu i empatiju kada škorpion uđe u opsesivni ciklus, koji se često događa što mu pomaže da se vrati u stabilno stanje. Škorpion, s druge strane, pomaže raku da ostane smiren kada ga preplave jake emocije.

Lav i Ovan

Jedini zodijak koji može pratiti narcisoidnu osobnost lava  je ovan. Jednako strastven i hrabar, ovan daje komplimentira  lavu i donosi uzbuđenje za kojim lav žudi u vezi. Jedan od najboljih horoskopskih parova za brak, Lav i Ovan mogu biti žestok par. Strastvena priroda lava može dovesti do eksplozivnog i zanimljivog seksualnog života, što Ovnovi priželjkuju.

Djevica i škorpion

Djevicu kao perfekcionista zodijaka je teško privući, ali strastvenom škorpionu to polazi za rukom. Imaju emocionalno i intelektualno razumijevanje, a temelj njihove veze je njihovo prijateljstvo. To otvara prostor za šale u čemu uživaju i Djevica i Škorpion. 

Posjeti missZDRAVA.hr