11 stvari koje možeš učiniti da tvoj dragi žudi za tobom

shutterstock
Dobra vijest je da ovi savjeti djeluju bez obzira na status tvoje veze. Nije važno jeste li zajedno pet godina ili ste tek u prvom mjesecu veze, stoga - doznaj što trebaš učiniti ako ga zaista želiš potaknuti da te želi još više.
Vidi originalni članak

Ako si s muškarcem zbog kojeg se ne osjećaš poželjno ili dostojno - nemaš što gubiti svoje dragocjeno vrijeme. Ne vrijedi tvog vremena, energije ili klika na ovaj članak - bez obzira što je visok i šarmantan. No, ako pak čini da se osjećaš cijenjeno i jednostavno ga želiš s vremena na vrijeme za to nagraditi imamo nekoliko zavodljivih savjeta za tebe.

Pokaži svoje obline i uspostavi kontakt očima

Da, ponekad je potrebno samo malo otkriti golu kožu da tvom muškarcu "ispadne" čeljust. Certificirani seksolog predlaže da se što više zaigraš u svom položaju “S” - "Kukovi vani, glava nagnuta, ramena asimetrična i obline se najviše ističu." Još jedan dobar savjet:  "Uspostavi izravan kontakt očima, zatim premjesti oči na njegova ramena, niz tijelo, a zatim brzo vrati pogled gore", kaže Boodram.

Budi neovisna

Kad kažemo neovisna, mislimo jedi što želiš, bez obzira sviđa li se to tvom muškarcu, slušaj omiljenu glazbu, izlazi sa svojim prijateljicama i nastaviti sudjelovati u svim svojim omiljenim hobijima. "Neovisna žena muškarcu je privlačnija jer dokazuje da može živjeti bez njega", kaže urednica i ambasadorica sadržaja u Romantificu Samantha Moss. "Neka osjeća kako se voliš družiti s njim, ali u isto vrijeme još uvijek imaš svoj vlastiti život."

Zadirkuj ga dok šalješ poruke

Pomalo očita, ali ne uvijek iskorištena taktika. Sexting je apsolutna promjena igre. Možeš započeti nagovještavanjem da za njim žudiš, predlaže trenerica za intimnost Ro Sanchez. Reci nešto poput: "Tvoj dodir bi mi sada baš dobrodošao" A ako želiš stvarno popraviti šanse i natjerati ga da neprestano misli na tebe, pošalji mu i poneku fotografiju na kojoj ne otkrivaš previše, no sasvim dovoljno da mu zagolicaš maštu.

veze 10 stvari koje pravi muškarac radi u vezi

Izgovori jednu riječ koja ga izluđuje

Za muškarca je pravi afrodizijak čuti kako njegovo ime prelazi preko tvojih usana, kaže stručnjakinja za govor tijela Eve Marx, autorica knjige "Čitaj mi iz bokova". "To mu pojačava želju jer je poruka koju time šalješ" O tebi razmišljam i o nikome drugome ". A muškarci to moraju čuti - vezano je uz njihov iskonski poriv da pobijede svu konkurenciju. Na primjer, kad se osjećaš seksi u javnom okruženju, zastani na sekundu ili dvije, a onda ga prvo oslovi imenom i reci što želiš.

Dohvati njegov džep i uzmi ključeve

Lekcija je sljedeća: "Nikad ne podcjenjuj snagu neočekivanog dodira", kaže dr. David Niven, autor knjige "100 jednostavnih tajni velikih odnosa". "Samo stimulirajući njegove živčane završetke kad nije spreman za to, stvaraš pozitivnu fizičku reakciju koja ima moć da te muškarac želi više." Ili još bolje, može se podsvjesno navući na te mini trenutke uzbuđenja i žuditi za njima kad te nema u blizini. Od sada pazi i gledaj na te zgodne trenutke da ga dodirneš "slučajno". Na primjer, nemoj ga pitati za ključeve, sama ih potraži. Ne traži od njega da doda sol, već posegni preko njega, puštajući ga da osjeti dodir tvog tijela i grudi. Prema Tricii (25), ovi prikriveni napadi djeluju moćno.

Napravi male promjene za velike rezultate

"Muškarci primjećuju upadljive promjene na tebi i to ih privlači", kaže Lori Buckley, PsyD. "Dodavanjem novina u svoj izgled zadržat ćeš njegovu želju i dalje snažnom." Ipak postoji kvaka: "Da bi probudila njegovu želju, to mora biti odmak od tvog svakodnevnog izgleda ili stila odijevanja", kaže dr. David Buss, autor knjige Evolucija želje. Možda je vrijeme da se odmoriš od svojih omiljenih traperica i pokažeš noge u minici uz kombinaciju s visokim petama.

Pohvali ga na pravi način

Pazi, muškarci vole laskanje. "Više od svega muškarci žele osjećaj željenosti", kaže Bernstein. "Kad muškarac čuje pohvale od svoje partnerice, to dodatno pojačava privlačnost i osjećaje prema njoj." Ali, postoji trik kako dobro pohvaliti svog tipa. Vidiš, muškarci su preosjetljivi na napadno ponašanje, to im je alarm za uzbunu i poželjet će pobjeći što dalje. Stoga, kad ga pohvališ, nemoj pretjerati, neka bude umjereno i samouvjereno.

Probudi u njemu stari osjećaj

Razmisli kad si prvi put pala na svog tipa i što vas oboje podsjeća na to vrijeme. "Kad doživi nešto što ga podsjeća na zaljubljivanje u tebe, ta intenzivna, senzualna sjećanja pokreću pozitivnu fizičku reakciju i izazivaju trenutnu čežnju", kaže Bernstein. Slučaj: "Miris kreme za sunčanje i klora tjera me da žudim za svojom ženom", kaže Peter, 28. "Vraća me u ono vrijeme kad smo bili u srednjoj školi i ona je ljeti radila kao spasilac na bazenu. Taj miris u meni budi uspomene. " Tako možeš oživjeti staru marku parfema, posjetiti omiljeno mjesto iz vaše zajedničke prošlosti ili ponoviti neki od prvih izlazaka. Prema Bernsteinu, često nećeš trebati ništa reći. Te su senzorne veze toliko jake da će ga odmah vratiti u prošlost.

Neka stvari budu tajanstvene ... barem malo

Po prirodi je tvoj muškarac istraživač. Što manje zna, to više želi znati. Zato pobuđuješ njegovu znatiželju kad u početku ne otkrivaš svoje najdublje misli. Možeš mu se požaliti ako te nešto muči i kad trebate nešto dogovoriti, ali nemoj se bojati s vremena na vrijeme biti diskretnija.

Iznenadi ga

Uvjereni smo da ljudi koji kažu da ne vole iznenađenja zapravo jedva čekaju da ih netko oduševi. Dakle, ubacivanje novog poteza u vašu vezu ​​neće biti samo bonus za tebe, već će njega još više zainteresirati i angažirati.

Iskoristi moć svog parfema

Biolozi vjeruju da je razlog zbog kojeg ga uzbuđuje tvoj miris, taj što je miris jedno od najprimitivnijih osjetila - putuje izravnim putem do limbičkog sustava mozga, gdje može potaknuti emocionalnu reakciju. Rasprši svoj omiljeni parfem na njegov jastuk prije nego što odete spavati - nikad neće htjeti ustati iz kreveta.

osobine koje obaraju s nogu Jedan muškarac nabrojao je 9 razloga zbog kojih je 'lud' za svojom partnericom

Posjeti missZDRAVA.hr