Tretman i radionicu kuhanja osvojili su

U nagradnoj igri koja je trajala od četvrtka 13.1. do srijede 19.1. u 10 sati, troje registriranih korisnika osvojilo je tretman ''oblozi od đumbira'' i radionicu kuhanja Makronove ''Maštovita jela s đumbirom''
Vidi originalni članak

Tri sretne dobitnice koje su točno odgovorile da tretman ''oblozi od đumbira'' započinje osnažujućom đumbirovom kupkom za stopala su:

  1. Ana Viduka
  2. Krunoslava Kregar
  3. Sandra Stazić

Dobitnice ćemo putem e-maila obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade.

Radionica kuhanja ''Maštovita jela s đumbirom''

Makronovinu radionicu kuhanja voditi će Željka Forden Jambrešić, 25. siječnja od 17 sati. Na radionici ćeš naučiti kako pripremiti pet maštovitih recepata sa đumbirom - čudotvornom gomoljastom biljkom iznimne ljekovitosti koja nas zimi čuva od prehlada, grije nas, djeluje protuupalno i stimulira naš imunološki sustav.

Tretman ''oblozi od đumbira'' za zimu

Tretman započinje osnažujućom đumbirovom kupkom za stopala koja će te zagrijati i opustiti, te lagano uvesti u nastavak đumbiranja. Nakon kupke slijedi tretman oblozima od đumbira koji se stavljaju se na odabrana mjesta na tijelu i zadržavaju se toliko dugo ili ponavljaju onoliko puta koliko je potrebno da djeluju. Također se koriste razne druge tehnike, poput trljanja kože toplim oblozima.

Oblozi od đumbira pomažu tijelu da se oslobodi nakupljenih masnoća, toksina i sluzi koja stvara zastoj u protoku energije. Oni pokreću cirkulaciju i životnu energiju te zagrijavaju tijelo pa ih je zbog toga posebno dobro koristiti zimi.

Više info: www.makronova.com

Posjeti missZDRAVA.hr