Savjeti uz koje ćeš brzo izbijeliti zube, a lice će ti izgledati kao nakon dugog odmora

Guliver/Shutterstock
Bez obzira na brojne kozmetičke preparate koji nam se nude u reklamama, teško je zablistati preko noći, pogotovo kada to najviše treba – a to je prije ljubavnog sastanka, poslovnog razgovora ili novogodišnje proslave. No, nije sve izgubljeno – uz ovih par trikova brzo ćeš i lako vratiti onaj dobro poznati svježi look kojem u važne dane svi težimo.
Vidi originalni članak

Ako su ti zubi malo požutjeli od kave i hrane na brzinu ih možeš izbijeliti uz ovu jednostavnu pastu za zube.

Sastojci:

  • 1 žlica sode bikarbone
  • 1 žlica kokosovog hladno prešanog ulja
  • 1 kap eteričnog ulja čajevca

Postupak:

  • Od svih sastojaka napravi pastu i smjesom operi zube na uobičajen način.

Ako tražiš lijep, originalan i kvalitetan poklon za dragu osobu ili želiš svojoj koži podariti preparativnu kozmetiku od prirodnih sastojaka pogledaj stranicu Mary's Sweets.

Usitni ili zgnječi dva do tri režnja češnjaka i stavljaj na bradavice Od češnjaka nestaju prištići i bradavice

Nekoliko koraka do odmornog tena

Lijepo i odmorno lice teško se postiže čak i kada se dobro naspavaš jer zimski uvjeti i stalne promjene temperature smog i vlaga u zraku ne pogoduju koži da se brzo oporavi. Ipak, uz par beauty trikova možeš koži lica vratiti svjež izgled i sjaj.

  • Najbolje je početi s blagim pilingom napravljenim od jedne žlice chia sjemenki ili mljevenih sjemenki lana te žlice vode ili aloa vera gela. Ovom pastom lagano istrljaj lice, vrat i dekolte te isperi piling u mlakoj vodi.

  • Zatim nanesi masku od jednog bjelanjka, žlice limunovog soka i malo meda napravljenu tako da pomiješaš sve sastojke i pjenjačom tučeš smjesu dok ne dobiješ pjenastu smjesu. Ukoliko ti je koža jako suha tada limunov sok zamijeni s mrkvinim sokom. Možeš masku stavljati u nekoliko slojeva. Prvo četkicom ili vatom nanesi prvi sloj te nakon deset minuta drugi I treći. Nakon 20-tak minuta isperi masku.
  • Kad si gotova s maskom, vrijeme je za tonik napravljen od 2 žlice vode i žlice jabučnog octa i ½ žličice gela aloa vere. Ovim tonikom osvježi lice, vrat i dekolte te kada se osuši nanesi dnevnu kremu te šminku.

Glina i wakame alge povući će iz kose i vlasišta sve kemikalije i toksine Pasta za kožu i kosu od kokosa i kurkume

Zimska prirodna kozmetika MARY`S SWEETS bogata je hranjivim maslacima i uljima, ali i sastojcima koji hidratiziraju i stvaraju zaštitne filmove kako koža ne bi izgubila vlažnost uslijed naglih promjena temperatura zbog čestih prelazaka iz toplog u hladno. U toj šarolikoj paleti beauty proizvoda od losiona za tijelo, pilinga, kreme za ruke, lip balma i sapuna pa do mirisa za prostor posebno se ističu zimske arome cimeta i naranče koje, osim što djeluju opuštajuće, neodoljivo podsjećaju na blagdane i ugodna druženja u toplini doma, tipična za snježne i prohladne dane.
Posjeti missZDRAVA.hr