Provedi uskršnje blagdane u Opatiji!

Stiže nam proljeće, mnogima najdraže doba godine: u Opatiji se proljeće ogleda u suncu, moru, ugodnim šetnjama, kavi s prijateljima na terasi, ručku na suncu, mirisima proljeća u zraku. Kraj ožujka rezerviran je za Festival kave za sve ljubitelje ovog napitka
Vidi originalni članak

Uživaj u koktelima od kave!

Od 30. ožujka do 1. travnja nezaobilazna lokacija je kavana Imperial u centru grada koja će oživjeti talijansku tradiciju ispijanja kave i mediteranski lifestyle opisan filmskim rječnikom ''La vita è bella!''.

U subotu 31.03. u podne rezat će se 13-metarska torta od kave (komad torte 1,30 €) , a baristi će pripremati kave u čaši s različitim okusima, cafè shakerato i koktele od kave. Doživljaj ispijanja kave na suncu dočarat će i filmski glazbeno scenski program u subotu i talijanske kancone u nedjelju. Posebna ponuda za Festival kave uključuje sve vrste kava po pet kuna (0,65 €) i poseban promo paket: kava po izboru i tri mignona od kave po cijeni od 2,60 €.

Uskrs na moru je poseban, a možeš ga provesti uz sve tradicionalne uskrsne delicije, baš kao da si kod kuće. Uz uskrsni doručak na novouređenoj terasi hotela Kvarner, savršen pogled na plavetnilo Kvarnerskog zaljeva je besplatan, a na trpezi se nalaze sve uskrsne delicije poput šarenih jaja, slatkoga kruha, šunke u kruhu s hrenom, divljih šparuga u raznim jelima.

Jela od šparuga vladat će opatijskom gastronomijom i u travnju (za one spretne, informacija da se šparuge mogu brati i tijekom šetnje obroncima Učke). Tradicionalno se spravljaju u fritajama (omlet sa šparugama), s fužima (vrsta istarske tjestenine) ili pak u ribljim i mesnim jelima. Na terasi hotela Kvarner od 17. do 24. travnja u ponudi će biti degustacijski meni na bazi šparuga.

First Minute ponuda za rezervaciju ljetnih praznika

A za sve one koji unaprijed planiraju svoj ljetni godišnji odmor, preporučamo da požure do 31. ožujka jer najbrži će uštedjeti! Do tada naime traje First Minute ponuda za rezervaciju ljetnih praznika u Opatiji po 30 posto sniženim cijenama.

Ovisno o tome kakav odmor preferiraš, možeš birati između hotela sa tri do pet zvjezdica na Opatijskoj rivijeri sa privatnim plažama, bazenima i jacuzzijima u vrtu ili na plaži, vrtnim restoranima s mediteranskim delicijama i najboljim vinima, sobama sa fantastičnim pogledom na more, odmorom u novim, klimatiziranim mobilnim kućicama sa vanjskom terasom i roštiljem do obiteljskog odmora u miru mediteranskog zelenila uz više od kilometar dugu plažu u Mošćeničkoj Dragi u varijanti light all inclusive.

Za više informacija posjeti www.remisens.com

Posjeti missZDRAVA.hr