Prirodne metode za oblikovanje tijela

Želiš se riješiti masnih naslaga, celulita i zategnuti svoje tijelo? Metoda kojom se koriste u centru Petite Amie je jedna od najprirodnijih metoda za oblikovanje tijela na svijetu. Mršavljenje je usmjereno na gubljenje masnih naslaga, proces teče u koracima i nema velikih šokova za organizam
Vidi originalni članak

U prosjeku oko 98 posto klijentica ne samo da postiže nego i prelazi svoje ciljeve za koje dajemo i pisano jamstvo. Programi se temelje na aktivnom i dubinskom individualnom pristupu. Cijelo vrijeme trajanja programa, terapeutica i osobna savjetnica prate te i zajedno s tobom postižu ciljeve.

U središtu programa je upotreba Kapsule, u kojoj se provodi vođena individualna vježba uz konstantnu temperaturu od 37°C, pod utjecajem infracrvenih zraka. U razdoblju od 20 do 25 minuta vježbanja u Kapsuli tijelo potroši 1.500 kcal, što znači 3 do 4 puta više masnoća nego kod uobičajenih vježbi.

Riješi se masnih naslaga

Centimetre i masne naslage ciljano gubimo na najkritičnijim dijelovima tijela. Nakon vježbanja u Kapsuli slijedi opuštanje u Sauni u kojoj pomoću terapije kisikom, aromaterapije, kromoterapije i vlažne atmosfere njegujemo kožu kako bi ostala meka i elastična, bez obzira na izgubljene kilograme. Metodu dopunjuje i vježbanje na Bike-u, koji je odličan za uklanjanje masti na bokovima, bedrima i stražnjici, s obzirom na to da kretanje pod utjecajem svjetla poboljšava prokrvljenost i pomaže kod uklanjanja celulita. Širok izbor najsuvremenijih komplementarnih terapija omogućava još bolje i brže rezultate.

Sve terapije su usmjerene na poboljšanje prokrvljenosti i povećanje mišićnog tkiva i smanjenje udjela masnoća (Powertrainer – vibracijsko vježbanje, Pressoterapija – mehanička limfna drenaža, Ultrazvučna kavitacija – neinvazivna metoda uklanjanja celulita) Izbor i broj terapija u cijelosti se prilagođava svakoj osobi posebno. S obzirom na to da je za trajne rezultate ključan uravnotežen način života, pri provođenju tvog individualnog programa dajemo ti savjete i iz područja zdrave prehrane te redovito poučavamo putem predavanja i radionica:

  • Mršavljenje i oblikovanje tijela
  • Smanjenje celulita
  • Učvršćivanje i poboljšanje tonusa
  • Održavanje tjelesne težine i kondicije
  • Uspostava ravnoteže tijela i duha

Tretmane za oblikovanje tijela osvojili su...

Tri najkreativnija komentara koja su osvojila tretmane za oblikovanje tijela kriju se pod korisničkim imenima:

  1. maja_m - program oblikovanja tijela u iznosu 4.000,00 kn
  2. vejva - program oblikovanja tijela u iznosu 1.500,00 kn
  3. TinaNavy - program oblikovanja tijela u iznosu 500,00 kn

Dobitnike ćemo o detaljima preuzimanja nagrade obavijestiti putem e-maila.

Saznaj više na Facebook stranici Petite Amie.

Posjeti missZDRAVA.hr