Masaža kao aktivna meditacija

Iscjeljujuću moć masaže uočili su i zabilježili davno kineski, rimski, egipatski i grčki liječnici. Kroz povijest masaža se razvijala različitom dinamikom; u istočnim zemljama bila je prihvaćena kao terapija i odlična preventiva od bolesti, dok je u zapadnom svijetu bila čak zabranjivana radi grešnosti tjelesnih užitaka
Vidi originalni članak

Ponuda masažnog centra Penso Positivo

U ponudi masažnog centra "Penso Positivo" možeš odabrati razne masaže, od kojih su neke: klasična masaža, aroma, raindrop ili pak iscjeljivanja tibetanskim zdjelama. Ovisno o tegobama koje te muče, terapeut će ti, uz razgovor, pomoći u odabiru. Mješavine se pripremaju posebno za svaku osobu, od biljnih i eteričnih ulja organskog uzgoja. Tako djeluju duboko terapeutski i nekoliko sati nakon masaže.

Eterična ulja umiruju i obnavljaju

Najčešće tegobe zbog kojih se odlučujemo na masažu su: bolna leđa, migrene, PMS, skolioza, nesanica, stres i dr. Već nakon par tretmana, mnogi odabiru aromamasažu kao najdraži izbor jer upravo eterična ulja, uz dodir, obnavljaju bolno ili umorno tijelo, ujedno njegujući sve razine našeg postojanja.

Osobni razvoj terapeuta/masera također je vrlo bitan jer masaža je aktivna meditacija, gdje namjera koja se unosi u pokret utječe na učinak, a dobrobiti imaju obje strane. Dodir pun podrške i pozitivnih misli presudan je za tvoje cjelovito zdravlje. Prepusti  se s povjerenjem.

Za sve info piši na: klara@mofit.hr ili nazovi na 091 6612 092. Naša adresa: Mofit fitness klub, Zorkovačka 6 (www.mofit.hr)

Posjeti missZDRAVA.hr