Dobitnici Yankee Candle svijeća!

U nagradnom natječaju u kojem su se dijelile Yankee Candle svijeće, Zdrava Krava odabrala je četiri dobitnika. U članku pročitaj imena dobitnika koje ćemo putem e-maila obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade
Vidi originalni članak

U našem nagradnom natječaju čitatelji su mogli osvojiti jedan od četiri paketa poklon paketa u kojima se nalazi jedna mala i jedna velika Yankee Candle svijeća. Sudionici su trebali u komentarima napisati koji je njihov najdraži miris svijeće i kako se opuštaju uz njih. Mi smo izabrali četiri najkreativnija komentara, a dobitnike ćemo kontaktirati e-mailom i obavijestiti ih o načinu preuzimanja nagrade. Dobitnici su: BabyCakes, trevor33, Tamia i dadoitea

Yankee Candle svijeće sadrže čiste i prirodne mirisne ekstrakte, prirodni pamuk i vrhunski parafin, a njihov mirisni užitak traje i do 160 sati. Osim modernog dizajna prilagodljivog svakom prostoru, kako izgledom, tako i bojom i mirisom, Yankee Candle svijeće pakirane su kao svijeće u čaši, u staklenci, kao male mirisne svijeće ili u obliku mirisnog voska. Imaju iznimno dugu i jednakomjernu gorljivost, intenzivan i koncentriran miris zahvaljujući ekstraktima pravih esencijalnih ulja.

Mirisi za proljetno raspoloženje

  • Garden Hideaway – miris mediteranskog vrta vjesnik je proljeća i buđenja prirode te unosi svježinu u svaki dom
  • Spicedorange – privlačan, intenzivan miris naranče, s prirodnim ekstraktima

Uz Yankee Candle svijeće možeš se ugodno opustiti u svom domu jer svijeće imaju iznimno dugu i jednakomjernu gorljivost, intenzivan i koncentriran miris zahvaljujući ekstraktima pravih esencijalnih ulja. Osim svijeća za potpuni ugođaj i optimalnu dekoraciju doma su i razni ukrasni Yankee Candle elementi,  dekorativni mirisni štapići, odnosno difuzeri, zatim deco sjenila, mirisna ulja, električni osvježivači, mirisne vrećice za ormar, staklene i keramičke posudice, svijećnjaci, podlošci, te mnogobrojni detalji kojima možeš uljepšati svoj dom.

Novosti za ljubitelje Yankee Candle svijeća

Novo u ponudi Yankee Candle asortimana su svijeće - A Childs Wish i Turquise Sky i nova kolekcija "With a twist" Strawberry Fields i Vintage Blue te poklon setu Mosaic Sun and Sand.

  • A childs wish –svijeća koja mirisom podsjeća na nevino djetinjstvo, topli povjetarac koji puše zelenim poljima i njiše mekane glavice maslačaka 
  • Turquise sky - profinjen umirujuće slani miris koji podsjeća na šum mora i lagano udaranje valova. Svježi miris koji trenutno diže raspoloženje u čijim se kombinacijama miješaju mirisne note morskih trava i mošusa.
  • With a twist - Pineapple Cilantro – miris za dom - tropska poslastica s voćnim mirisom ananasa pomiješana s notama korijandera, citrusa i slatkim kokosom.
  • With a twist - Midnight Jasmin – miris za dom mističnog i zavodljivog mirisa jasmina, u kombinaciji sa sočnim medom i cvjetnim miomirisom naranče i mandarine.

Yankee Candle mogu se kupiti u trgovini Miris prirode u Mesničkoj 5 u Zagrebu, te u zagrebačkoj trgovini u Gundulićevoj 18 i na web shopu www.mirisprirode.com

Posjeti missZDRAVA.hr