Joga lica pobjeđuje bore

Nina Romih iz Slovenije nedavno je u Zagrebu predstavila jogu lica za koju tvrdi da doprinosi sjajnom i mladolikom izgledu lica, učvršćuje olabavljene i rastegnute mišiće vrata, eliminiraja podbradak i 'obješenu' kožu oko čeljusti, briše bore između obrva. Tečaj joge lica traje 15 školskih sati, nakon kojeg bi polaznici trebali sami znati primjenjivati vježbe
Vidi originalni članak

Prema drevnoj istočnjačkoj vještini postoje vježbe za gotovo svaki dio lica koje preveniraju nastanak bora i opuštanje kože lica, pa čak blagotvorno djeluju na one već nastale. Nina Romih jogu lica podučava na tom tragu. U Centru Murad u hotelu Sheraton okupile su se i osobe iz javnog života kako bi saznale kako mogu sačuvati lijep izgled lica i bez odlaska estetskom kirurgu. Među okupljenima su bile: Mila Elegović, Tončica Čeljuska, Mija Begović, Elizabeta Gojan.

Što je svrha joge lica?

"S jogom lica, lice će se popuniti na pravim mjestima i definirati, bore će se izgladiti, mišići ojačati, koža će zasjati, pojačat će se protok krvi u vlasištu čime se potiče bolji rast kose, vid se poboljšava, učvršćuju se nokti, stimuliraju se desni, aktiviraju se žlijezde u glavi - zbog čega se kompletan endokrini sustav uravnoteži, a kompletan organizam počne vibrirati i regenerirati se.

Vježbe joge lice oduševile su mnoge žene diljem svijeta. Vježbe su jednostavne i zabavne te onoga tko ih izvodi pomlađuju za nekoliko godina. S vježbama joge lica se na jednostavan i prirodan način  suprotstavlja starenju i gravitaciji", objasnila je Nina Romih.

Pročitaj kako možeš podignuti stražnjicu za 4 tjedna.

Posjeti missZDRAVA.hr