Sokovnik koji radi domaće maske za lice

Sigurno si barem jednom napravila svoju domaću masku za lice i nisi bila zadovoljna ishodom. Maska je ispala ili pregusta ili prerijetka i jednostavno nije bila poput kupovne iako je sadržavala domaće i prirodne sastojke. Doznaj više o super sokovniku koji svježe voće i povrće pretvara u gel maske za lice
Vidi originalni članak

Svježe voće postaje maska

Na nedavno održanoj međunarodnoj izložbi ljepote u Koreji, Joyce Kong urednica portala Refinery29  na svom Instagramu podijelila je video s revolucionarnim sokovnikom. Na sajmu je po prvi puta predstavljen sokovnik koji svježe voće i povrće pretvara u hidrogel maske za lice samo pritiskom gumba. Sve što trebaš napraviti je dodati voće i povrće po želji, posebnu kapsulu napravljenu za sokovnik i vodu. 

Za samo pet minuta dobit ćeš svježu masku bogatu antioksidansima i ostalim vitaminima i mineralima iz svježeg voća i povrća. U svaku masku možeš po svom izboru dodavati različite serume ili ekstrakte za još bolji učinak maske. Ovaj poseban sokovnik na tržištu će se moći pronaći iduće godine.

Pogledaj video

Posjeti missZDRAVA.hr