Bez celulita uz Somatoline Cosmetic

Riješi se celulita i suvišnih centimetara uz posebnu ponudu Somatoline Cosmetic: Tretman Anti – Celulitni + POKLON Trbuh i Bokovi 150 ml
Vidi originalni članak

Idealno je vrijeme za početak tretmana!

Celulit je promjena na vezivnom i masnom tkivu kože, koja uzrokuje slabu mikrocirkulaciju. Radi se o bolesnom tkivu, čiji nastanak uglavnom uzrokuje hormon estrogen, za razliku od masnih naslaga. To su masne stanice pune lipida, raspoređene po cijelom tijelu; radi se o zdravom tkivu te nastanak nije nužno povezan s djelovanjem hormona.

Celulit i masne naslage: 2 različita problema - 2 različita rješenja

Somatoline Cosmetic Tretman Anti-Celulitni smanjuje tvrdokorni celulit za 33 posto u 4 tjedna, zaglađuje kožu, smanjuje efekt narančine kore, stimulira potkožnu mikrocirkulaciju te pridonosi razgradnji masnih naslaga.

Somatoline Cosmetic Tretman Trbuh i Bokovi je posebna krema za razgradnju nakupljenih masnih naslaga na području trbuha i bokova. Smanjuje obujam do 4 cm u 4 tjedna.

Somatoline Cosmetic proizvode potraži u svim boljim ljekarama. Količine su ograničene.

Rezultati nagradne igre

U nagradnoj igri koja je trajala od četvrtka 30. lipnja do srijede 6. srpnja tri najsretnije registrirane korisnice osvojile su ekskluzivni poklon paket Somatoline Cosmetic: Tretman Anti – Celulitni + POKLON Trbuh i Bokovi 150 ml. , a one su: Marina Berdić, Tea Golek i Nataša Žufić.

Više saznaj na: www.somatolinecosmetic.hr

Posjeti missZDRAVA.hr