Zabava na Chill & Grill festivalu na Bundeku se nastavlja uz Mangroove

Petar Glebov/PIXSELL
Dobra klopa, cuga i mjuza bit će imperativ i današnjeg programa Chill & Grilla. Kulinarske radionice te prezentacije piva zagrijavaju atmosferu uoči svirke benda Mangroovr te sastava NoA & Funkblasters
Vidi originalni članak

Dok su sinoć stotine plesale pred binom legendarnog rokera Jure Stublića na zagrebačkom Bundeku, iskusni gurmani i znatiželjni posjetitelji Zagreb Chill&Grill festivala uživali su u specijalitetima bogate gastro ponude.  Tisuće posjetitelja častili su se vrhunskim okusima piva, mesnim delikatesama te nezaboravnim provodom.

A dobra klopa, cuga i mjuza bit će imperativ i današnjeg programa. Kulinarske radionice te prezentacije piva zagrijavaju atmosferu na Zagreb Chill&Grill festivalu uoči svirke benda Mangroove u 18 te sastava NoA & Funkblasters u 20:30 sati. 

Detaljan raspored događanja na festivalu Chill & Grill potražite ovdje

chill i grill Chill out zone na festivalu Chill & Grill na Bundeku

chill i grill Chill&Grill: Poznati Shef otkriva kako da riba ostane sočna na roštilju
Organizator festivala je Gastro.hr, a glavni medijski partner 24sata. Generalni pokrovitelj je Podravka, a ostali partneri su Pevec, Jamnica kao službena voda festivala, Tele2, Labud - Kisko i Permetal, Dukat - President, Zvijezda, Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, Mesna industrija Ravlić, Nescafé Jadransko osiguranje i Toi Toi. . Sve o najboljem festivalu klope, cuge i mjuze pročitajte na www.ChillGrill.hr.
Posjeti missZDRAVA.hr