Posljednji dan manifestacije 'Pazi što jedeš' uz brojne degustacije
Posljednji dan manifestacije program je započeo u 10 sati, a posjetitelji su mogli uživati u Pekinoj marendi – tripama i palenti. Pritom, posjetitelji su mogli saznati nešto više o eko proizvođačima na prodajnom eko sajmu.
Različite radionice
Vrijedno je istaknuti radionicu Vanje Lisak, magistre farmacije koja će poučiti sudionike kako izraditi vlastitu prirodnu kozmetiku. Usto, u ponudi je niz radionica na temu sađenja, likovnogstvaralaštva, kao i radionica pripovjedanja.
Od 13 do 14 sati na programu je degustacija eko proizvoda te razgovor s eko proizvođačima u EKO kutku. Prodajni eko sajam otvoren je do 18 sati kada će se okončati ovogodišnje šesto izdanje manifestacije Pazi što jedeš koju organizira Etnografski muzej Istre,
Potrebno je istaknuti da u ovogodišnje partnerstvo uključilo se Učilište Diopter kroz projekt Eko je fora, kojeg je sufinacirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, kroz poziv Jačanje kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih faza II.
Više o cjelovitom programu same manifestacije, pročitaj ovdje.