Najbolji recept proljeća 2014. je...

Tijekom akcije "Kuhaj u ritmu proljeća 2014." predstavili smo deset recepata tjedna. Redakcija Zdrave Krave u uži izbor uvrstila je tri recepta, a među tri kuharice pobjednicu su izabrali čitatelji i uredništvo Zdrave Krave. Najboljim je proglašen Bezglutenski sladoled od jagoda kuharice Helene Jakoliš
Vidi originalni članak

Sladoled, pogačice i njoki

Tri recepta koja su ušla u uži krug i natjecala se za titulu najboljeg recepta proljeće su: Bezglutenski sladoled od jagoda kuharice Helene Jakoliš; Pogačice od koprive i mlade mrkve Sandre Kruljac; Proljetni njoki od batata Josipe Štivičić. Zbrajanjem bodova redakcije i čitatelja Zdrave Krave, pobijedio je Bezglutenski sladoled od jagoda kuharice Helene Jakoliš.

Autorica pobjedničkog recepta osvojila je sokovnik Elit Alu-400, autorica drugog recepta dobila je set keramičkih noževa, a autorica trećeg recepta nagrađena je s BergHOFF posudom za kavu i čaj Neo. Nagrade je osigurao Mondo Internet Supershop.

Tijekom proljetne sezone kuhanja objavili smo deset recepata, klikni ovdje i prisjeti se svih njih.

Čitatelji i redakcija Zdrave Krave su odabrali

Prema broju glasova četiri člana redakcije Zdrave Krave i ukupnom zbroju glasova čitatelja rezultati su sljedeći:

  1. Bezglutenski sladoled od jagoda
  2. Pogačice od koprive i mlade mrkve
  3. Proljetne njoke od batata

Čestitamo pobjednicama i pozivamo te da sudjeluješ i pratiš novu sezonu Kuhaj u ritmu ljeta 2014. čiji ćemo početak najaviti uskoro na našem portalu.

Posjeti missZDRAVA.hr