Test IN: Recenzije kruha za fit ljeto
Mestermacher kruh je punog, finog okusa
''Okus Mestemacher kruha mi je jako dobar, a posebnost, puni, fin i orašast okus mu daju upravo prženi bademi koji su me osvojili na prvo kušanje.'', tvrdi Kristina Alviž Rengel. Čitatelj Siniša Kruljac je isprobao Mestemacher proteinski kruh s mrkvom te naveo: ''Kruh je izvrsnog punog okusa i osjećaju se komadići sjemenka što pridonosi baš dobrom okusu.'' Andrea Burda je bila kratka, ali jasno iskazala zašto joj se sviđa Mestemacher kruh: ''Vrlo ukusan, baš kako volim. Tanke kriške, mekan i sa sjemenkama.''
Usporedba Mestemacher kruha s običnim kruhom
Ines Šoš tvrdi kako joj je Mestemacher kruh u usporedbi s običnim kruhom ostavlja puniji okus u ustima, odnosno okus cjelovitog zrna. Diana Barać je isprobala Mestemacher raženi kruh s bademima te joj se svidio lagano slatkast okus te kaže: ''Više mi se sviđa Mestemacher upravo zato jer ima slatkast okus zahvaljujući bademima''. Ljiljana Hegeduš se složila kako joj je Mestemacher kruh bolji od onog koji je inače konzumirala te ja za Mestemacher Veggie kruh rekla: ''Definitivno bolji i ukusniji, sočniji, svježiji.''
''Ako ga usporedim sa običnim kruhom prvo se osjeti razlika u samoj težini šnite kruha.Ovaj kruh je puno teži,sjemenke su vidljive i za razliku od običnog kruha dovoljna mi je je jedna šnita da bi bio sit. Kruh mi djeluje hranjivo i vrlo zasitno. Nema osjećaja napuhnutosti niti težine u želucu nakon njega već dapače dug osjećaj sitosti.'', tvrdi Siniša Kruljac. Kristina Alviž Rengel tvrdi kako je inače izbjegavala kruh zbog visokog udjela ugljikohidrata, a probajući Mestemacher kruh je navela: ''Mestemacher Raženi kruh sa bademima mi je senzacionalno otkriće u kojem mogu guštati bez grižnje savjesti i bez straha za gomilanjem neželjenih kilograma.''
Idealne kombinacije Mestemacher kruha za duži osjećaj sitosti
Naši čitatelji su Mestemacher kruh kombinirali sa svježim sirom, posnim sirom, namazima, tunjevinom i sardinom. Neki od njih su Mestemacher koristili za pripremu omiljenih sendviča sa laganom šunkom i povrćem. Čitateljica Mirela Vladić isprobala ga je uz dvije kombinacije, jedna je uključivala ricotta sir, pureću deluxe šunku, salatu, rotkvicu i mini rajčicu, a u drugoj kombinaciji je Mestemacher kruh mazala namazom od maslina.
Čitatelji su naveli kako je Mestemacher idealan dio obroka za doručak i večeru, ali im je za nijansu bio bolji za doručak. ''S obzirom da ja ne večeram jeo sam ga za doručak, ali bi ga preporučio i za večeru jer mislim da bi jedna šnita sa primjerice jogurtom bio sasvim dostatan obrok čak i meni koji volim količinski više pojesti.'', naveo je Siniša. ''Meni osobno je bolji uz doručak jer mi je više energije potrebno ujutro i potrebno mi je da me duže drži sitim.'', rekla je Kristina te dodala: ''Mestemacher raženi kruh sa bademima me držao sitom od doručka do ručka tj. 6 sati bez problema i bez potrebe za međuobrokom između što mi je od velike važnosti s obzirom da mi posao koji radim ne omogućava dodatne obroke.''. Većina čitatelja se složila kako su ostali iznenađeni jer ih je Mestemacher kruh držao sitima čak 5 do 6 sati, odnosno puno duže nego običan kruh.
Otkrij super recepte za zdrave sendviče!