Tko će te grijati iduće zime?

Osim ljubavi, zimi te može grijati i čaj po tvom izboru. Franck ti omogućuje da glasaš za svoju omiljenu kombinaciju okusa i osvojiš super nagrade – te odlučiš koji će se čaj naći u ponudi iduće zime! Voliš li više klasične kombinacije okusa ili si avanturistički tip? Možda ti to otkrije upravo tvoj omiljeni okus čaja
Vidi originalni članak

Misliš li da su kamilica, med i đumbir kombinacija iz snova ili ti pak bolje zvuči svježina mente i spearminta u kombinaciji s poznatom aromom cimeta? Možda voliš pekmezaste, slatke arome šipka, hibiskusa i kupine? Ili ti je jednostavno samo bitno da te dobar čaj dobro i zagrije?

Prijavi se za sudjelovanje u nagradnom natječaju

Vrijeme je da odlučiš, jer Franck ti daje mogućnost da upravo ti odabereš novi okus čaja koji će se naći u ponudi iduće zime – i pritom osvojiš nagrade! Sve što trebaš je kliknuti na biram- caj.franck.eu, odabrati kombinaciju okusa koja ti zvuči  najprimamljivije te se prijaviti za sudjelovanje u nagradnom natječaju. Glasovanje i natječaj otvoreni su za stanovnike Hrvatske te Bosne i Hercegovine koji će čaj moći pronaći na policama trgovina te u kafićima do kraja ove godine.

Požuri i odaberi svoj novi, omiljeni čaj na biram-caj.franck.eu. Glasovanje traje do 8. svibnja, a imena sretnih dobitnika Franck poklon paketa bit će objavljena najkasnije 13. svibnja.

Otkrij praktične primjene čajeva za zdravlje!

Posjeti missZDRAVA.hr