Fortia i Vitaktiv - dobar okus imuniteta

Pod nazivom Fortia, Vindija predstavlja liniju svojih probiotičkih jogurta obogaćenih kulturom Lactobacillus casei, L. casei 431. Ove jeseni naoružaj se zdravljem uz Fortiju, Vindijin probiotik koji štiti i jača tvoj organizam. Osim dokazano učinkovite probiotičke kulture Lactobacillus casei, L. casei 431 , Fortia je obogaćena i inulinom, dijetalnim vlaknom dobivenim ekstrakcijom iz korijena cikorije. Taj prirodan prebiotik pospješuje rast probiotičkih bakterija te pojačava resorpciju kalcija u organizmu
Vidi originalni članak

Dvije ukusne voćne kombinacije

Dobar okus imuniteta Fortia je do sada nudila u dvije izvrsne voćne kombinacije (jagoda – grožđe – crni ribiz i crvena naranča – ananas), a tu su i vanilija te neizostavno natur izdanje. Ovaj izvrstan probiotički jogurt od nedavno ima dva nova okusa, objedinjena u zbirnom pakiranju koje sadržava četiri čašice od 125 grama - to su žitarice i šljiva – žitarice.

Novi okusi Fortije donose odličan spoj svježine koju daje šljiva, mliječnog bogatstva natur jogurta te vlaknima i mineralima bogatih žitarica. U novoj ambalaži od sada dolazi i Fortia natur, koja za razliku od spoja dva nova neodoljiva okusa u jednom pakiranju dolazi u zasebnom pakiranju i pruža četverostruki užitak u klasičnom izdanju Fortije.

Aktiviraj probavu uz Vitaktiv!

VITAKTIV, ukusni probiotički napitak dodatno obogaćen vlaknima, Vindija je proizvela kako bi svojim cijenjenim kupcima ponudila namirnicu koja u potpunosti zadovoljava potrebu modernog čovjeka za pravilnijom prehranom i održavanjem vitalnosti organizma

Lagani okus, svježina i prirodnost glavne su kvalitete Vitaktiva, Vindijina funkcionalnog napitka, a «prijateljske» probiotičke bakterije (Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium) u njegovu sastavu pozitivno djeluju na cijeli probavni sustav. Te uistinu korisne bakterije stvaraju nepovoljne uvjete za rast patogenih mikroorganizama te pomažu organizmu da iz hrane dobije sve važne hranjive tvari i energiju, a odgovorne su i za sintezu vitamina K i nekih vitamina B skupine. Vrijednost probiotičkih proizvoda očituje se u njihovim važnim zdravstvenim funkcijama, kao što su: poboljšavanje imunološke funkcije, prevencija karcinoma kolona te liječenje i prevencija probavnih smetnji.

Funkcionalni probiotički napitak Vitaktiv s okusom brusnice i jabuke omiljeno je izdanje ovog vrijednog pripadnika Vindijina mliječnog asortimana. Njegova iznimna popularnost kod svih uzrasta proizlazi iz laganog okusa i svježine koja održava tijelo budnim i vitalnim. Vitaktiv brusnica – jabuka dolazi u modernom pakiranju, PET bočici od 200 grama, čiji atraktivan dizajn dodatno naglašava sve vrijedne značajke toga prirodnog osvježenja. Osim izvrsnog spoja brusnice i jabuke, Vitaktiv je dostupan i u osvježujućem natur izdanju te originalnom voćnom okusu od višnje.

Vitaktiv – oživi prirodu!

Posjeti missZDRAVA.hr