Fino varivo od kiselog kupusa i klinčića

Katarina Kolembus iz Markovca Našičkog postala je kuharica tjedna zahvaljujući svom receptu za varivo od kiselog kupusa. Pošalji nam i ti recept za svoje zimsko varivo i sudjeluj u akciji 'Kuhaj u ritmu zime 2015.'. Najbolje čekaju iznenađenja. Ispuni obrazac i prijavi se!
Vidi originalni članak

Prijavi se i postani kuharica zime!

Obrazac za prijavu u akciji 'Kuhaj u ritmu zime 2015.' potraži ovdje.

Sastojci:

  • 0,5 l povrtne juhe
  • 3 klinčića
  • 3 lovorova lista
  • 1 žličica sušenog mažurana
  • 500 g kiselog kupusa
  • 3 krumpira izrezana na kockice
  • 3 mrkve
  • sol, mljeveni papar
  • luk

Priprema:

  1. U pola litre zakuhane povrtne juhe dodaj kiseli kupus i navedene začine.
  2. Nakon 10 minuta kuhanja dodaj krumpir i ostalo povrće.
  3. Kuhaj još 20 minuta te posluži toplo.

Dobar tek!

Posjeti missZDRAVA.hr