Fino varivo od kiselog kupusa i klinčića
Katarina Kolembus iz Markovca Našičkog postala je kuharica tjedna zahvaljujući svom receptu za varivo od kiselog kupusa. Pošalji nam i ti recept za svoje zimsko varivo i sudjeluj u akciji 'Kuhaj u ritmu zime 2015.'. Najbolje čekaju iznenađenja. Ispuni obrazac i prijavi se!
Prijavi se i postani kuharica zime!
Obrazac za prijavu u akciji 'Kuhaj u ritmu zime 2015.' potraži ovdje.
Sastojci:
- 0,5 l povrtne juhe
- 3 klinčića
- 3 lovorova lista
- 1 žličica sušenog mažurana
- 500 g kiselog kupusa
- 3 krumpira izrezana na kockice
- 3 mrkve
- sol, mljeveni papar
- luk
Priprema:
- U pola litre zakuhane povrtne juhe dodaj kiseli kupus i navedene začine.
- Nakon 10 minuta kuhanja dodaj krumpir i ostalo povrće.
- Kuhaj još 20 minuta te posluži toplo.
Dobar tek!